Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Michael Goat

Leader
Leader
Joined
Jan 24, 2022
Messages
1,752
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: .dzoni.
6. Vaše ingame ime: Michael Goat
7. Vaš ID: 3884

Dodatne informacije

1. Lider za
The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


- Nakon jako dugog vremena provedenog igrajući na projetku, nikad nisam imao priliku biti leader i trenutno je to moja želja, smatram da imam jako puno iskustva i da bi se jako dobro snašao u toj ulozi, voleo bih da posle toliko vremena oprobam i u tome, veliki deo svojeg vremena koje sam igrao posvetio sam različitim crime organizacijama i sad mislim da sam upotpunio svoje znanje o crime-u i tome kako organizacija funkcioniše.

- Takodje jedan od razlog zašto mislim da bi bio dobar na poziciji leadera je zato što imam neku viziju koju sam stvorio još odavno kao RP igrač i koju sam uz pomoć iskustva u administraciji poboljšao i nadogradio, znam na šta da obratim pažnju i znam šta je potrebno da bi jedna organizacija uspešno funkionisala.

- Imam već donekle spremnu ekipu koja se dobro snalazi u vodjenju organizacija sa različitih pozicija tj. položaja i koja ima već jako puno iskustva u vodjenju istih, mislim da bi mogli da napravimo dobru priču i da se zajedno zabavimo, pružajući zabavu i ostalim organizacijama, kako državnim tako i kriminalnim.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Više RP scenarija, lokacije na kojima se odvijaju talačke situacije se ponavljaju, uvek se zna gde se ide i sve se svelo na tih par lokacija, već imam na umu par lokacija koje bi dodatno istražio koje bi bile kao odlična zamena trenutnim lokacijama, mislim da bi tako malo ubili monotoniju ponavljanja jedno te istog i mislim da bi se svi više uživeli.
- Imam u planu da se organizacija više aktivira po pitanju globalnih eventa, uglavnom ih kriminalne organizacije prave samo kad je u pitanju skidanje warna, što bih pokušao da promenim uz dodatno razradjivanje ideje.
- Toksičnost kao i kršenje pravila servera biće strogo zabranjeno u organizaciji, ovakve stvari ne bi ni najmanje tolerisao i članovi bi ovakvim ponašanjem bili kažnjeni kickom iz organizacije.
- Pokušao bih da povećam RolePlay sa kriminalnim kao i državnim organizacijama što je više moguće.
- Od samog početka trudio bih se da se svaki mogući problem reši IC bez mešanja Administracije kako bi svi mogli da se maksimalno užive u svoj karakter i time malo olakšaju Administraciji što se tiče tog dela posla.
- Uglavnom, glavni cilj mi je stvoriti pozitivnu i prijatnu bandu kojoj bi se neko mogao pridružiti zbog kvalitetnog RP-a i zabave.


Hvala na pažnji :)
 

Dragan Macak

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Jan 14, 2024
Messages
303
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 26.05.2024 u 21h, budite u cekaonici na GRAND RP discordu-u.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom