/////
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nema prevelike raspraveDotične osobe sa navedenim ID-ovima su nas prvo kod pošte počeli "Baitovat" te zatim kod autosalona prave zasjedu te car rammaju u nas i nakon toga kreću da pucaju i ubijaju nas bez apsolutno ikakakvog RolePlay razloga.
Car Ramming kod Autosalona
RDM
naravno, samo sam obrazlozio tvoj PoVSve se vidi u POV
kao sto mozes videti dali su primer... mi smo dobili dojavu od id5220 kako ga juri policija i kako ce ga uhapsiti... nama kao kriminalnoj org je to dovoljan razlog da vas ubijemo jer ne zelimo da nas lik ode u zatvorGeneralno Pravilo
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Ok sto se tice CRa mzd se i slazem... 2. stvar kao sto sam vec napisao gore, u generalnom pravilu 6.15 su samo dali jedan primer i tjt...Kao što se vidi prvi put kada je gospodin s ID 5220 udario naše vozilo je bilo u prvom POV od 0:24, nakon toga vozi pored pošte malom brzinom te nas samim time vodi do zasjede. Uvjete prije nogo što ste nas usmrtili niste nam dali nikakve uvjete koje bismo bili dušni ispuniti i po pravilima vi nebiste smijeli ubiti nas dok ne iskrvarimo nego ste dužni dati uslove koje moramo ispuniti kako kaže generalno pravilo 6.15…
sta ce meni pov kad se kod tebe cuje da pricate na dis?? al btw nema nikakve veze sto se tako zove channel na discordu. takodje postoji radio ingame i voice preko mozete da pricate ingameMoje kolege te samim time i ja pričali smo na discord serveru od LSPD u kanalu SWAT. To je dozvoljeno jer kao što možda znate server postoji s razlogom i dužnost je pričati na discordu. Ukoliko vi ili vaši kolege imate dokaza da vi to ne raditi slobodno postavite POV. Dalje neka administratori odluče.
cela org MGa?U redu ja svakako neću demantirati niti se prepirati s vama, neka administratori odluče o eventualnom prihvađanju odnosno odbijanju žalbe. Naša organizacije obavezuje svakoga člana da komunicira putem društvene mreže “DISCORD”.
Momak ako ste pokušali uhapsiti ili zaustaviti njegovog prijatelja logično da će zvati pojačanje i da imaju RP razlog da Vas ubiju, a to sto Vas 3 koristite Discord tokom RP situacije je warn za orgGeneralno Pravilo
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
AHAHAHAH skuzio si da si nabio warn za org i povlacis zalbu AhahahahPovlacim zalbu!