Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13311
Players nickname
Marin_Solo
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 23, 2022
Time of violation
13:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6-PsaIDmm8A

Vuk Darkin

Player
Player
Dotične osobe sa navedenim ID-ovima su nas prvo kod pošte počeli "Baitovat" te zatim kod autosalona prave zasjedu te car rammaju u nas i nakon toga kreću da pucaju i ubijaju nas bez apsolutno ikakakvog RolePlay razloga.

Car Ramming kod Autosalona
RDM
nema prevelike rasprave
pokusali ste zaustaviti id5220
on je zvao pojacanje na radio
mi smo dosli i ubili vas
niko nije pokusao da cop baita lol
Onda sto se tice CRa kao sto vidis lik kog si prijavio za CR je izleteo sa fake parkinga a ti si stajao na sred ulice
btw pricas sa kolegama na discord ako se nevaram u sred RP situacije to jest patrole sto ste radili
u 2min 45 sec da 1. povu kao sto si cuo blokiras put i kao sto vidis nisam imao nameru da radim CR xD
i zadnja stvar ID 5220 jednostavno ne zeli da stane jer je ocigledno kriminalac i ne zeli biti uhapsen (Btw nije RDM ako je RP situacija u toku) poz;)

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Generalno Pravilo

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Vuk Darkin

Player
Player
Generalno Pravilo

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
kao sto mozes videti dali su primer... mi smo dobili dojavu od id5220 kako ga juri policija i kako ce ga uhapsiti... nama kao kriminalnoj org je to dovoljan razlog da vas ubijemo jer ne zelimo da nas lik ode u zatvor

Marin Solo

Player
Kao što se vidi prvi put kada je gospodin s ID 5220 udario naše vozilo je bilo u prvom POV od 0:24, nakon toga vozi pored pošte malom brzinom te nas samim time vodi do zasjede. Uvjete prije nogo što ste nas usmrtili niste nam dali nikakve uvjete koje bismo bili dušni ispuniti i po pravilima vi nebiste smijeli ubiti nas dok ne iskrvarimo nego ste dužni dati uslove koje moramo ispuniti kako kaže generalno pravilo 6.15…

Vuk Darkin

Player
Player
Kao što se vidi prvi put kada je gospodin s ID 5220 udario naše vozilo je bilo u prvom POV od 0:24, nakon toga vozi pored pošte malom brzinom te nas samim time vodi do zasjede. Uvjete prije nogo što ste nas usmrtili niste nam dali nikakve uvjete koje bismo bili dušni ispuniti i po pravilima vi nebiste smijeli ubiti nas dok ne iskrvarimo nego ste dužni dati uslove koje moramo ispuniti kako kaže generalno pravilo 6.15…
Ok sto se tice CRa mzd se i slazem... 2. stvar kao sto sam vec napisao gore, u generalnom pravilu 6.15 su samo dali jedan primer i tjt...
mi smo imali rp situaciju da vas ubijemo i tjt. Takodje se slazem sa tobom sto si napisao da nismo smeli da vas dovrsimo ali si onda trebao da reportas za MK to jest Murcie Kill

Vuk Darkin

Player
Player
Moje kolege te samim time i ja pričali smo na discord serveru od LSPD u kanalu SWAT. To je dozvoljeno jer kao što možda znate server postoji s razlogom i dužnost je pričati na discordu. Ukoliko vi ili vaši kolege imate dokaza da vi to ne raditi slobodno postavite POV. Dalje neka administratori odluče.
sta ce meni pov kad se kod tebe cuje da pricate na dis?? al btw nema nikakve veze sto se tako zove channel na discordu. takodje postoji radio ingame i voice preko mozete da pricate ingame

Vuk Darkin

Player
Player
U redu ja svakako neću demantirati niti se prepirati s vama, neka administratori odluče o eventualnom prihvađanju odnosno odbijanju žalbe. Naša organizacije obavezuje svakoga člana da komunicira putem društvene mreže “DISCORD”.
cela org MGa?

Marin Solo

Player
Neću odgovoriti na ovaj upit. Hvala! Čekamo odluku administratora.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Generalno Pravilo

Momak ako ste pokušali uhapsiti ili zaustaviti njegovog prijatelja logično da će zvati pojačanje i da imaju RP razlog da Vas ubiju, a to sto Vas 3 koristite Discord tokom RP situacije je warn za org 🙂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom