Postovana administracijo kao sto znam( pticica mi rekla) id 6790 prodao je accove svojih prijatelja za ig pare.. Id 6770 prodao je acc zari hugovic 49533 koja je za to dobila ban i kao sto se moglo vidjeti dobila je ban za 1.4 sto znaci da je ocigledno imala vise od 2 acc to jest main+twink i 6770… Evo ga kako se neni cuje koji je igrao na accu( to jest covjek koji je prodao acc neni je id 6790):
. Zatim imamo 3 lika koji je igrao na acc to jest kreator akaunta gisa lem:
. Kako se vidi i cuje po forumu govori se kako su Neni i Zara brat i sestra sto nema veze sa vezom zbog toga sto je Neni roden u Srbiji a Zara u Makedoniji… Znaci Gisa je drugi brat? Ne razumijem. Ovakve zalbe se odbijaju recimo G.P 1.1 za 6770 se odbija zato sto je vec banana zato a nije to opet prekrsila a kupila je acc i prosla kroz najgore.. BAN.. A inace acc 6854 sam vec kacio ali je isto profan i dobit ce kaznu za G.P 1.1 al u logovima se moze lagano vidjeti kako je ISTI IP OD 6790 IGRAO NA 6854 I NA 6770.
Hvala na gledanju i nadam se da nece biti puno korupcije nego da se logovi detaljno provjere i da zalba bude pregledana od seniora ili Muje I Abrahama!
Hvala na gledanju i nadam se da nece biti puno korupcije nego da se logovi detaljno provjere i da zalba bude pregledana od seniora ili Muje I Abrahama!