By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Burazeru jesi ti svjestan sta ti radis? Ocito nisi, e da ti ja kazem nesto ovih par lica su vodili razgovor sa mojim prijateljom ja ih osobno neznam, moj prijatelj govori da ne rade to al dzaba oni to rade i u tom trenutku ja hocu stat sa strane da nisam na cesti slucajno te zakacin s autom i kazem "Izvini" burazeru stojim na cesti ti meni brojis pravite se neke baje i nikoji nista nisi burazeru. Ako ti se puca idi u geto ili u arenu, to sto se ti pucas po richmanu toe tvoj problem.udario si me ja sam se iznervirao i reko sam ti e sad sam nervozan sto si me udario izbrojo sam ti 5 sekunde da nestanes ti nisi nestao, ne znam dal shvatas 6.15 nije samo definiciju da znas ja imam razlog zasto da ti izbrojim i na sve to radis bait motas se oko kuce ko supermen na 8 naoruzanih lica
Hahahahha nauci pravila pa se javi nemoj pisat gluposti, ocito si slijep ne vidis sta oni radeA cekaj lik ti drzi pusku na glavi a tebe nije strah za tvoj zivot
Da radimo MG, al vi cete da letite u demorganu od vas gori forum sta radite niste svjesni hahahahahMalo mg ti i drugar radite