Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 1.4 , Ban evading , Forum Rule 9 I 48245,59837

Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Mrlonce
Suspect ID
48245,59837
Date of violation
May 22, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/jMDkhZjIVHE?si=kH-Co5K2dekId8j2

Mirella Once

Player
Player
Poštovana administracijo,

Navedeno lice krši pravila. Još davno je dobio ban za 1.1 na twink acc jer je delio sa drugom. Otvorili su familiju Dinamo Zagreb i kad su okačili za neformalnu, obojica su dobili permu za delit acc. Dakle, on je tražio unban jer je na twinky igrao, a na mainu nije ništa imao. Mujo mu je rekao da nije appealable i okej. Sad u maju ga je Veldin Sacy okačio za pov request/possible cheat, a on nije imao pov jer je naravno svjestan da koristi konteov redux, sto lock, i obrisao je produžetka pova kao da nema više memorije za snimat. Dakle, par dana kasnije, istu tu osobu s istog glasa vidin na pijaci u ženskog karaktera, sa zelenim adidasom i adidas topom, sa ID-om skoro 60k, što znači da ban evadea i radi trinki. Molim da se kazni jer usput krši i forum rule 9. Iris Eywa, Pera Killa i Kellayou su njegovi acc odakle kači ljude da ih banuje i piše sam sa sobom na žalbe gdje njega i njegove drugove kače.

P.s:Irise, licemerni zloče, sljedećeg puta kad nešto pričaš in-game, resetiraj magični da se ne čuje i pazi s kim sve pričaš na Discordu. Danas se ne treba ni samog sebe vjerovat.

Molin da se poduzmu potrebne mjere protiv ovog igraca.

Hvala!

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Samo vi kacite bit ce mi jako smijesno kad se odbije ova zalba mislim ne igram od kad sam ban dobio ali ako imate te dokaze sa slicnim glasovima slobodno kacite.

Mirella Once

Player
Player
Tko visoko leti nisko pada,pamtim ti kada si mi na bizz uza top shootera dok san bia kod cobre pera vuitton/jay khalifa 🤓

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 48245 trenutno ima vec aktivnu kaznu , kada mu istekne dobit ce kaznu za GP 1.4
ID 59837 kaznjen je za GP 1.4

Sto se tice forum rule pravila , ako mozete da okacite novu zalbu posebno od ovoga i da dostavite mi tamo linkove svih tih foruma za koje mislite da su od jedne osobe pa cemo mi to detaljno da provjerimo ! Hvala​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom