Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Alhabib
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
May 22, 2024
Time
15 :19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wOpVH1NoWPI

Teo Elkhabib

Fire Feeding 🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
807
Poštovani,
Vise puta sam pokusavao appelati za Unblacklistu i odbijali ste mozda ste pogrešno shvatili ali pokušacu objasniti ponovo.

Pre oko 8 meseci sam dobio blacklistu iz administratora od strane Administratora Mujo Simba,gresku koju sam napravio je bila Novembra prosle godine pred kraj 2023 godine. Greske koje sam radio tada sam naucio i naucio takodje da ne radim vise to zahvalan sam sto sam mogao uopste da budem Administrator na serveru ali opet zelim doći u Admine i biti tamo,pronalazim sebe kao Admina i da bi mogao raditi dobro i fino posao.

Takodje siguran sam da ako bi mi pruzio Mujo šansu da se ne bi nista tako dogodilo i da bi dao sve od sebe da budem sto bolji admin i da budem sto vise aktivniji.
Jesam pogresio i da se vratim nazad u vreme sto sam bio admin uzeo bi i ispravio bi stvari koje sam radio. Nisam posao Admina shvatio ozbiljno i zbog toga sam i pravio gluposti kakve sam pravio.

Nadam se da će te mi pružiti još jednu šansu da se pokažem jer smatram da sam totalno drugi lik i osoba i da cu to mnogo ozbiljnije shavtiti

Hvala i ugodan ostatak dana.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom