sa pancirima da nebi upali u zonu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stavi duži Pov vidi se da nije početak situacijesa pancirima da nebi upali u zonu.
kakav duzi pov, ubili me pre infa i trcali kroz zonu sa pancirom da nebi upaliStavi duži Pov vidi se da nije početak situacije
sta kacis ti brate moj...svaka ti cast...Pravi si muškarackakav duzi pov, ubili me pre infa i trcali kroz zonu sa pancirom da nebi upali
sta pucate vi braco moja... svaka vam caast... Pravi ste muskarcista kacis ti brate moj...svaka ti cast...Pravi si muškarac
slusaj me dobro brate moj dobri...znam da ti je dosadno u zivotu i da nemas pametnija posla...stvari se resavaju in game a ne ko neki debil da ovde seres previse...Samo lepo razmisli i skontaces koliko si nisko pao. Tjt od mene, pa se vidimo in gamesta pucate vi braco moja... svaka vam caast... Pravi ste muskarci
i želim da napomenem oni nisu imali nameru da upadnu kao sto se vidi u Pov kada se krug stvorio oni su se odma skolnili...sa pancirima da nebi upali u zonu.
sta se ti pravis pametan sam si kriv sto teras ljude da krse pravilasta kacis ti brate moj...svaka ti cast...Pravi si muškarac
e moj ti, ne znam jel tebe mrzi ceo server il mene...budi miran malenista se ti pravis pametan sam si kriv sto teras ljude da krse pravila
ja nisko pao a vi ubijate pred informal i opet izgubite istislusaj me dobro brate moj dobri...znam da ti je dosadno u zivotu i da nemas pametnija posla...stvari se resavaju in game a ne ko neki debil da ovde seres previse...Samo lepo razmisli i skontaces koliko si nisko pao. Tjt od mene, pa se vidimo in game