Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49474
Players nickname
Don Pacino
Administrators nickname
Nema
Date
May 25, 2024
Time
02:30
Proofs
https://youtu.be/F4S0xorJscc?si=IAuqk6prOJIXoI5-

TeddyM3

Player
Player
Poštovana administracijo,

Pišem vam kako bih izrazio svoje nezadovoljstvo i podneo žalbu povodom situacije koja mi se desila sa uklanjanjem upozorenja na vašoj platformi.

Naime, dobio sam upozorenje koje je trebalo da traje 7 dana, ali nakon sat i po vremena odlučio sam da pregledam opcije za uklanjanje upozorenja u Prodavnici. Prilikom pregledanja, slučajno sam pritisnuo dugme za uklanjanje upozorenja, što je automatski dovelo do skidanja upozorenja uz naplatu od 40E ( Prime Platinum) . Smatram da je ovakav sistem vrlo nepravedan i zbunjujuć za korisnike, jer jedno slučajno pritiskanje dugmeta može dovesti do značajnog troška.

Moje namere nisu bile da odmah potvrdim kupovinu uklanjanja upozorenja, već sam mislio da mogu da pregledam opcije i eventualno se predomislim. Smatram da bi sistem trebalo da ima dodatnu potvrdu ili upozorenje pre nego što se izvrši naplata, kako bi se izbegle ovakve situacije.

Stoga vas molim da razmotrite moju žalbu i eventualno izvršite povrat sredstava, jer smatram da ovakva praksa nije korektna prema korisnicima. Takođe, predlažem da razmotrite uvođenje dodatne sigurnosne provere pre završetka transakcije, kako bi se sprečile slične greške u budućnosti.

Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se brzom i pozitivnom odgovoru.

S poštovanjem,

Don Pacino
ID:49474

TeddyM3

Player
Player
Pogledaj te u Logovima da sam imao jedan jedini dan da je pisalo ili bolje reci 1 i po sat do reseta pa mi se skida i ja iskoristio slucajno Prime uklanjanje upozornja(n):cautious::rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom