Sve u povu,brojali su tek od 3 sekunde,nisu dali razlog. I nemaju strah za zivot ulicu na nas 4 5 koji smo tu u dvoristu,+ dok pucam na njih oni idu da pokupe panele,ne boje se metaka.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nigdje se ne cuje vase brojanje do 3 sekunde. Jedino sto si govorio nas je dvojica.hahahaha kakva smejurija brt poceli smo od 1 vidi se u povu
Samo opusteno roki.. jel treba da stavljam i pov gdje si dolazio in game da me molis da povucem zalbu?Neka je vas 5 6 u dvoristu niko nije imo pusku ni reko rec samo si ti imo pusku oni su posle dosli nakon 20 sekundi a ti si imo 2 puske na glavi nismo mi imali 4 znaci ovo ti je fearrp
Kada sam te molio sta pricas ti deckoSamo opusteno roki.. jel treba da stavljam i pov gdje si dolazio in game da me molis da povucem zalbu?
druze pitao sam da povuces i tjt onda si me napado da sam bezobrazan itdSamo opusteno roki.. jel treba da stavljam i pov gdje si dolazio in game da me molis da povucem zalbu?
PLUS si imao 2 puske na tvojoj glavi a ti sto kazes 4 5 clanova u dvoristu jasno se vidi na mapi da su afk , posle ti je dosao tvoj da kupi kad smo se pucali vidi se u povu ,Samo opusteno roki.. jel treba da stavljam i pov gdje si dolazio in game da me molis da povucem zalbu?
kako sam imao ako ste kupili panele obojica,dok sam vas ja pucao. a tebe je moj odozdol hitao vec bio jednom. samo uzivaj i nemoj da mi se puno sikiras.PLUS si imao 2 puske na tvojoj glavi a ti sto kazes 4 5 clanova u dvoristu jasno se vidi na mapi da su afk , posle ti je dosao tvoj da kupi kad smo se pucali vidi se u povu ,
uzivaj mi ti vidim da si .....kako sam imao ako ste kupili panele obojica,dok sam vas ja pucao. a tebe je moj odozdol hitao vec bio jednom. samo uzivaj i nemoj da mi se puno sikiras.