gp 6.15 I 60444 I 52436
SVE SE VIDI U POVU ULAZE U DVORISTE BEZ DOVOLJNOG IC RAZLOGA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okacio si i svog drugao koji puca bez brojanja id 16096gp 6.15 I 60444 I 52436
a kao drugo treba ti duzi povgp 6.15 I 60444 I 52436
samo ne pametuj ti i tjta kao drugo treba ti duzi pov
okacio si i svog drugao koji puca bez brojanja
a kao trece nemozes ti da brojis nama 2 to ji je firerp nemas strah za zivotgp 6.15 I 60444 I 52436
zapravo trojcia kao trece nemozes ti da brojis nama 2 to ji je firerp nemas strah za zivot
molim administraciju da kazni i id 16096 jer je i on pucao bez brojanju i da kazni id 52875 jer broji nama trojci nema strah za svoj zivotgp 6.15 I 60444 I 52436
ahahhaahahahahahahhaahahahahahahhahaha au brate ti ces njima da pricas sta ce amdinistracija da odlucim3+ clana bio ufemu tdk nmj si pglumolim administraciju da kazni i id 16096 jer je i on pucao bez brojanju i da kazni id 52875 jer broji nama trojci nema strah za svoj zivot
bato nemas strah za zivot a tvoj drugar puca bez brojanja jasno se vidi kacio si sam sebeahahhaahahahahahahhaahahahahahahhahaha au brate ti ces njima da pricas sta ce amdinistracija da odlucim3+ clana bio ufemu tdk nmj si pglu
ulazite u nase dvoriste bez ic razloga hahahaha imalo je nas 5 tu tkd onobato nemas strah za zivot a tvoj drugar puca bez brojanja jasno se vidi kacio si sam sebe
trojca a ti samna koju nmasu ljudi ahhaahahahahah dvojica bili hahahah
pa ja pucam zato sto si ti prvi kreno da pucas na nas16096 isto G.P 6.15 A 54228 Fearrp jer ide kao supermen na masu ljudi
bato ti si se udaljio i kas smo mi krenuli pucati ti si uskocio i pucao to ti je 6.15on je brojao za mene i za njega
pa i ja sam pucao jer je ovaj mene prvi krenuo da pucapa ja pucam zato sto si ti prvi kreno da pucas na nas
da dobice i ti 6.15pa on ti je brojao pa sta kad je on krenu da puca ja sam krenu da pucam neki problem