Dotični uzima poveće količine municije/ oružija i ništa ne vraća, a takođe ga nema na smeni da to isto potroši
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel imas ti dokaz da sam ja uzimao to ajde kad znas ja imam dozvolu za oruzije i uzimam iz pd shotgun i asault i taiser i to sve minimalno uzimamDotični uzima poveće količine municije/ oružija i ništa ne vraća, a takođe ga nema na smeni da to isto potroši
sta odobravas pogledaj logove pa onda pricaj dal sam ja uzeo uzimam komplet i to je vama previse da li imas dokaz da sam uzeo preko 500 oruzija odjednom daj ne pricajte glupostiOdobravam
Dotični uzima poveće količine municije/ oružija i ništa ne vraća, a takođe ga nema na smeni da to isto potroši
jel ti vidis datume ja nisam uzimao mnogo oruzija aloo ja uzimam klasicno oruzije ne znam sta izmisljate sada vidis da su to vise datuma nisam uzimao milion oruzija za sebeDotični uzima poveće količine municije/ oružija i ništa ne vraća, a takođe ga nema na smeni da to isto potroši
kako me nema na smeni ne kapiram kako , gledas da sam pisao kazne vozio u zatvor stojim na podmornici gde nema nikoga dok pevate dolazim na 10-1 sta pricate to oruzije iz kola sto vidite to sam ja nasao u autuDotični uzima poveće količine municije/ oružija i ništa ne vraća, a takođe ga nema na smeni da to isto potroši
Jesi siguran da nista policijsko nije nadjeno u tvojim vozilima?Želim jasno i iskreno objasniti situaciju. Nikada nisam krao ništa iz LSPD stanice. To su samo neosnovane optužbe. Spreman sam surađivati s neovisnim istražiteljima KURATORIMA kako bismo zajedno proverili činjenice i utvrdili istinu.
Dodatno, pokazao sam sve svoje automobile svojim kolegama iz stanice i oni nisu pronašli niti jedan pancir, tajzer ili policijsko oružje. To jasno dokazuje da nisam bio uključen u nikakvu nezakonitu aktivnost. Uvek sam se ponašao s integritetom i poštovanjem prema pravilima.
Molim vas da ovu situaciju pogledate objektivno i da mi date priliku da dokažem svoju nevinost. Spreman sam na svaku vrstu provere kako bismo zajedno razjasnili ovu stvar. Zahvaljujem vam na razumevanju i suradnji.
S.Poštovanjem: Tomy Fernando
da nije nadjen lspd pancir nije nadjen taiser ja imam neko svoje oruzije kao kratka shotka i to je moje i oruzija iz battle pas i neka koja sam ja kupio ali nema oruzija sa lspd oznakama ne boj se ti nista samo da ADMIN lepo pogleda zalbicu tvoju i videces da nisam ja krao jer kradja je kada uzimas mnogo oruzija u jednom satu a ja to nisam radio ne znas pravila vrv cim tako mislis al ok videcemoJesi siguran da nista policijsko nije nadjeno u tvojim vozilima?
Gledaj, ti da nisi kriv, ne bi satima ovo već komentarisao, ako bude bilo potrebno postaviću snimke pretraživanja tvojih vozila u kojima su nađene C.P stvari, mani se dokazivanja, admini će odlučiti šta i kako, naporan siDokaz da nisam krao, Tica treba da nauci da cita logove neko zeli da mi namesti admine obrati paznju videces da nisam krao oruzije jer 6.3 je praznjenje skladista a ja sam normalno koristio za smenu samo i to jednom uzmem malo u 4 sata razlike tako da sam dzabe optuzen.
Pa ja da sam krio nesto ne bi dozvolio da mi gledaju kola a drugo u kolima nije bilo negde lspd prsluka iki obelezije policije vidim da ne znas da cutas logive zbog takvih kao ti nam ljudi odlaze ok ajde sacekacemo admine da vide ljudi da nisam kriv nista ovde uzeo sam 40 metkova za shotgun i je kradja hahaha a koliko ti uzimas pokazi tvoj snimak a da ne smesGledaj, ti da nisi kriv, ne bi satima ovo već komentarisao, ako bude bilo potrebno postaviću snimke pretraživanja tvojih vozila u kojima su nađene C.P stvari, mani se dokazivanja, admini će odlučiti šta i kako, naporan si
Ja koliko znam i vidim 2 tvoja vozila su posedovala C.P. stvari, nemoj lagati džabe pogoršavaš situacijuPa ja da sam krio nesto ne bi dozvolio da mi gledaju kola a drugo u kolima nije bilo negde lspd prsluka iki obelezije policije vidim da ne znas da cutas logive zbog takvih kao ti nam ljudi odlaze ok ajde sacekacemo admine da vide ljudi da nisam kriv nista ovde uzeo sam 40 metkova za shotgun i je kradja hahaha a koliko ti uzimas pokazi tvoj snimak a da ne smes
Ja da sam krao ne bi pokazivao auteJa koliko znam i vidim 2 tvoja vozila su posedovala C.P. stvari, nemoj lagati džabe pogoršavaš situaciju