Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Nena Valhalla
Administrators nickname
Ivash Low
Date
May 28, 2024
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/706442/#post-2510433

Nena Stein

Player
Player
Poštovani,
Obraćam vam se u nadi da ćete razmotriti moju molbu za ukidanje bana koji mi je izrečen po osnovu navodne povrede g.p 6.3. Čvrsto tvrdim da nisam počinio navedenu povredu i priložio sam video snimak u kojem detaljno objašnjavam svoju stranu priče.

Svestan sam da su administratori pregledali ovaj slučaj i doneli odluku o izricanju bana.
Međutim, iskreno verujem da je to pogrešna odluka i da video snimak koji sam priložio jasno dokazuje da nisam odgovoran za ono što mi se stavlja na teret.

Molim vas da pažljivo razmotrite moju molbu i dokaze koje sam priložio. Želim da nastavim da se družim i uživam u vašem projektu, jer sam svakodnevno aktivan i ovo mi mnogo znači. Garantujem vam da se ovakav incident neće ponoviti i da ću se u budućnosti u potpunosti pridržavati svih pravila servera.

Unapred vam se zahvaljujem na razumevanju i eventualnom ukidanju izrečenog bana. Želim da nastavim da budem deo ove zajednice i aktivno doprinosim projektu koji mnogo volim.S poštovanjem, [Nena Valhalla]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom