By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!CmokHahahahahhahaha, idemo probat nekom namijestiti ban zbog 6.15 i Fear rp-a... A žalosti dijete drago
Neka proveri opet za svaki slucaj, odavno je bio 16 maj, ima pricuMorat cu te razocarati
Imam tlinaestCist si primjer da ljudska glupost nema granice. Vjerujem da nemas vise od 15 godina, jer ako imas onda nisi na pravom putu
Egoista kako si se samo lepo setio, aj pozdravljaju te trupeA vidi se, nek si ti okacio ovo i napunio svoj ego. Ajde sad mozes mirno spavati.
Ismijavanje administracije ,nemoc u rp serveru lijece ovim pravilom ,packo packo ima i drugo poluvrijeme a mi se potrudimo da izjednacimo rezultat sa tobom i tvojimaPticica mi je cvrknula da igraci koriste vise naloga i daju malo vise preko 5m.
Ismijavanje administracije ,nemoc u rp serveru lijece ovim pravilom ,packo packo ima i drugo poluvrijeme a mi se potrudimo da izjednacimo rezultat sa tobom i tvojima
Ne seri takve ko sto si ti triba dozivotno banovatiPticica mi je cvrknula da igraci koriste vise naloga i daju malo vise preko 5m.
Ne balaviNe seri takve ko sto si ti triba dozivotno banovati
Uhvati me za dzordanaTo momak samo ti kaci bez grama mozga bez da promislis sta kacis, sjetio se da postoji pravilo 1.1, 1.4, 1.7 i sad iz kurca izvuko neku pricu al si pametan svega mi ovo ti dokazuje da si za kurac nesposoban da snosis svoje posljedice nego moras da probas da ispadnes ''pametan'' i sad ces i sam vidjet da si glup ko kurac ne znam ni kako su te pustili u organizaciju ovako glupa al neka ti je samo da si ti malo umislis da si pametan sa ovom zalbom
Kinderu oladi maloNe balavi
Ne balavi, da ti donesem stap ?Kinderu oladi malo
Ko rano rani, u 10 sati na oci ne vidiTko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada.
Kakvi su to izrazi???Uhvati me za dzordana