Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Nena Valhalla
Administrators nickname
Ivash Low
Date
May 29, 2024
Time
00
Proofs
00

Nena Stein

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP RS servera,

Obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem i molbom za ponovni pristup vašem serveru. Nedavno sam bio optužen za krađu oružja iz policijskog skladišta, gde sam uzeo jedan snajper, 15 metkova, i shotgun. Želim da naglasim da nije bila moja namera da narušim integritet skladišta ili da na bilo koji način naškodim serveru.

Duboko se kajem zbog svojih postupaka i prihvatam odgovornost. Spreman sam da prihvatim oduzimanje svog oružja koje smatrate da je nepravilno stečeno, bilo da je ukradeno iz policijskog skladišta ili kupljeno na drugi način.

Međutim, molim vas da razmotrite mogućnost da zadržim moj Lambo Neon Urus. U njega sam uložio mnogo GC i on mi predstavlja veliki deo mog iskustva na vašem projektu. Obećavam da se ovakvi incidenti više neće ponavljati i da ću se u budućnosti strogo pridržavati svih pravila.

Zahvaljujem na razumevanju i nadam se da ćete uzeti u obzir moje izvinjenje i želju za popravkom. Cenim vaš rad i trud koji ulažete u održavanje servera i zajednice, i želim da nastavim da doprinosim pozitivnoj atmosferi.

S poštovanjem, [Nena Valhalla]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom