Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1258
Players nickname
Losmi_Favela
Suspect ID
57597
Date of violation
May 29, 2024
Time of violation
19:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oVG2oGWxQ9A

Jack_Gotti

Player
Player
Postovana administracijo njih trojica krse vec ne znam ni ja po koji put pravilo zvano G.P 6.15 ....Molim da se ovo sankcionise , dobro se cuje da je jedan izbrojao prebrzo drugi je stao na 2 i krenuo da puca a treci nije ni brojao hvala unapred....

ljubomir

Player
Player
Postovana administracijo njih trojica krse vec ne znam ni ja po koji put pravilo zvano G.P 6.15 ....Molim da se ovo sankcionise , dobro se cuje da je jedan izbrojao prebrzo drugi je stao na 2 i krenuo da puca a treci nije ni brojao hvala unapred....
samo da da pojacas kruk pa bi vidio da smo ti brojili a ti nisi ni dao kako treba zahtjev i pricas na bubici sto je mb plus ne bojis se za svoj zivot

Jack_Gotti

Player
Player
nigdi se na povu ne vidi trojica i zahtjeva nema samo ajde bjezi tamo hahaha
Zahtev je 5 sekundi kradja panela u dvoristu si tkd eto ako ces tako sto si ti meni brojao 5 sekundi bez zahteva hvaal.... vidi na snimku 3 ljudi hahahah uzivaj

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije, duzi pov..
Rok za dostavu 14h

DraganGagy

Player
Player
ti pricas o brojanju,a pucas sa ledja bez brojanja..

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID - 1258 ce dobiti kaznu za G.P. 6.15
ID - 22940 ce dobiti kaznu za G.P. 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom