Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14515
Players nickname
VELJKO ALY
Suspect ID
17452
Date of violation
Mar 25, 2022
Time of violation
13:00
Proofs
https://streamable.com/y9nvfn

MarshalOG

Player
Player
Nisam bio u nikakvoj kriminalnoj aktivnosti, nisam prekrsio nista po RP-u za sta bi morao da trpim ovakvo ponasanje tacnije ovakav FailRP i RP2Win od strane policajca koji ocigledno ne zna kako voditi svoj karakter na pravilan nacin. Dakle, vozim se gradom i uocavam policiju ispred mene, gledam da ih izbegnem ali oni staju jednog trenutka gde mene pustaju da ih zaobidjem i ja sve to odradim po pravilima, stanem na semafor te me oni zaustavljaju bez ikakvog razloga i zatim rade RP2Win, niti mi se predstavio, niti mi je rekao razlog mog zaustavljanja, niti bilo sta vec odmah daj pasos i aj pretres. Ja smatram da je ovo klasicno ne poznavanje RP pravila te stoga spada u FailRP a RP2Win je iz razloga sto momak mene pretrazuje i zaustavlja a nista nisam prekrsio da bi mu dao za to ikakav povod, niti imam dosije da bi mu dalo ikakvu sumnju, nista. Smatram da policija treba itekako da poznaje pravila i da prilikom zaustavljanja je duzna da se predstavi i iznese coveku sta je prekrsio i za sta ga terete a ne ovako samo zato sto mu je dosadno pa ajde da ga zaustavimo. Da napomenem naknadno je rekao kao rutinska kontrola, rutinska kontrola koliko znam je provera dokumenata za upravljanje vozilom i provera vozila, cemu pretres i ostalo ako nista nije bilo vece. Hvala​

Kiza_Kanta

Player
Player
5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga.
Jedino ako ovi policajci roleplay-aju rasisticke policajce pa su ga zaustavili i pretresli zato sto je crnac IC, ali za to bi trebala biografija barem?

Rutinska kontrola nije IC razlog, to im daje dozvolu da zaustave i pretresaju koga hoce sto je protiv pravila i treba se zabraniti.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza.
    Mogli su vas zaustaviti obzirom da ste vozili nasilno te pre toga vozili 130-140 sto je po zakonu kaznjivo. Takodje nije ne moguce da su imali osnovanu sumnju da vas zaustave u slucaju da su bili u poteri za nekime.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom