Nisam bio u nikakvoj kriminalnoj aktivnosti, nisam prekrsio nista po RP-u za sta bi morao da trpim ovakvo ponasanje tacnije ovakav FailRP i RP2Win od strane policajca koji ocigledno ne zna kako voditi svoj karakter na pravilan nacin. Dakle, vozim se gradom i uocavam policiju ispred mene, gledam da ih izbegnem ali oni staju jednog trenutka gde mene pustaju da ih zaobidjem i ja sve to odradim po pravilima, stanem na semafor te me oni zaustavljaju bez ikakvog razloga i zatim rade RP2Win, niti mi se predstavio, niti mi je rekao razlog mog zaustavljanja, niti bilo sta vec odmah daj pasos i aj pretres. Ja smatram da je ovo klasicno ne poznavanje RP pravila te stoga spada u FailRP a RP2Win je iz razloga sto momak mene pretrazuje i zaustavlja a nista nisam prekrsio da bi mu dao za to ikakav povod, niti imam dosije da bi mu dalo ikakvu sumnju, nista. Smatram da policija treba itekako da poznaje pravila i da prilikom zaustavljanja je duzna da se predstavi i iznese coveku sta je prekrsio i za sta ga terete a ne ovako samo zato sto mu je dosadno pa ajde da ga zaustavimo. Da napomenem naknadno je rekao kao rutinska kontrola, rutinska kontrola koliko znam je provera dokumenata za upravljanje vozilom i provera vozila, cemu pretres i ostalo ako nista nije bilo vece. Hvala