Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved PG , G.P. 6.15, G.P. 3.1 | ID 43053

Status
Not open for further replies.
Your ID
526
Players nickname
Lyn Zuyev
Suspect ID
43053
Date of violation
Jun 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/TKW755OX1Ho

Lyn Zuyev

Player
Player
Decko radi pg izlazi iz auta bez brojanja van njegovog poseda pocinje da puca i na kraju snimka se cuje kako psuje osim toga igrac konstantno krsi pravila

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
Decko radi pg izlazi iz auta bez brojanja van njegovog poseda pocinje da puca i na kraju snimka se cuje kako psuje osim toga igrac konstantno krsi pravila
zahtijevam duzi pov jel ovo nije duzi pov također njegov taj clan ubio mog clana ispred fama bez brojanja a ovi isti likovi baitaju vec 3 dana pa tu glume kao nisu nista uradili :)kad se vec trudis nekom nabiti warn onda se potrudi sa citavim povom sta zapravo radite ispred naseg fama vec 3 dana zaredom :)

Last edited:

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
ja ne vidim nikog mrtvog oko mene na snimku
ne vidis jel je pov 30 sekundi sine hahah a tvoj Clan ga bas voli rokat bez brojanja ala :) a također sam ja bio krenuo dizat svog clana tvoj clan je mene ubio bez brojanja kao sto sam rekao kad se trudis nabiti nekom warn onda okaci duzi pov zajedno s tim tvojim clanom i onim drugim clanom

Last edited:

Lyn Zuyev

Player
Player
ne vidis jel je pov 30 sekundi sine hahah a tvoj Clan ga bas voli rokat bez brojanja ala :) a također sam ja bio krenuo dizat svog clana tvoj clan je mene ubio bez brojanja kao sto sam rekao kad se trudis nabiti nekom warn onda okaci duzi pov zajedno s tim tvojim clanom i onim drugim clanom
Au brate nije mi samo jasno kazes da si ti ubijen a ja kolko vidim ti si ziv i skaces kolima po brdu nije mi jasno samo cemu laganje ovde

Lyn Zuyev

Player
Player
mogu tvoj clan sa id-om 41668 dolazi ubija nase pred famom svakog dana krsi pravila jel ti poznat taj momak?
Ne znam ko je tebe pucao i sta je ko radio a pravo da ti kazem i ne zanima me ti si dosao i poceo mene da pucas bez ikakvog razloga ukoliko imas dokaz gde sam ja tebe pucao okaci slobodno ali znam da nemas posto se to nije ni desilo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom