Kao sto se vidi u povu lice je bez brojanja pucao na mene u vodi, a prije toga me udario autom.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti prijatelju si ga pucao pogledaj detaljno metak isapljen kraj njega a druga stvar ti decko svakog dana krsis pravila tako daHahahahah. Dobar si, samo što si bio otet, autom sam te slučajno zakačio. I nisam te ja pucao odozgo. Jedini koji je prekršio pravilo si ti ovdje, jer si išao da se daviš, nakon što si pobjegao.
Ne znam ko je upravo dobio za G.P 6.15, tako da.ti prijatelju si ga pucao pogledaj detaljno metak isapljen kraj njega a druga stvar ti decko svakog dana krsis pravila tako da
Ja te pucao nisam, niti se vidi ijedan metak da je opucan, jer je animacija vode sve vrijeme.Ti Si pucao na mene jer nikoga okolo nije bilo tako da daba pravis izgovore
ne brini i ti cesNe znam ko je upravo dobio za G.P 6.15, tako da.
Ja te pucao nisam, niti se vidi ijedan metak da je opucan, jer je animacija vode sve vrijeme.
Ja sam snimio sustinu situacije i pov je duzi od minute,ali ako administracija zatrazi duzi pov poslati cuDodatna napomena: Nije početak situacije, jer sam ga oteo 30 sekundi prije toga, slomio mu i kamericu, a i komunikaciju. Tako da admin nek zahtijeva duži POV.
Dokaz: