Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15. ID I 18988, 47447, 31132, 52508

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47901
Players nickname
Teo Razgazzi
Suspect ID
18988
Date of violation
Jun 2, 2024
Time of violation
2:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=woOLXMWhkYM

Matejaa1

Player
Player
druze em si van grada em nam krades auto puno pravo smo imali da te robamo a ti koristis mg jer ti je oduzet i gps i komunikacija a saljes tacku svojima da dodju i tvoj te dize tu i brojali smo i njemu da ode al je krenuo da te dize ovo je self report

Teo Razzgazi

Player
Player
Omasila si lika... ja sam drugi lik, niste mene robali, mene ste ubili prije nego ste odbrojali... tokom animacije... mogli ste sacekat da se zavrsi animacija pa me onda ubiti... a ne tolko jadno... i ja sam dosao po njega poslije OC Eventa i to je cijeli pov... Molim da se svaki off topic kazni.

Teo Razzgazi

Player
Player
ne ne da igrac nije krsio pravili mg ti nebi ni dosao po njega jer je njegova komunikacija oduzeta
Ajde onda daj pov gdi ste ga htjeli robat tokom OC Eventa i to pred OC eventom... ajde pametnice ;) ako vec fer igrate...

Matejaa1

Player
Player
prvo udaras lika kolima i obaras ga na zemlju,pricate na disc u toku rp situacije,dizes lika sa revom u ruci bolje povuci zalbu jer si ti brate moj prekrsio sve sto si mogao i dostavite pov gde nas lik puca sa snajperom da ne moram i to da kacim to vam je warn na fam

Matejaa1

Player
Player
nek igrac koga smo robali dostavi pov od cele situacije kad ste vec nasli da se pravite pametbi da vidi administracija sta ste napravili

2Harry3

𝓗
Player
nek igrac koga smo robali dostavi pov od cele situacije kad ste vec nasli da se pravite pametbi da vidi administracija sta ste napravili
pokazi i ti celi pov gde niste zavrsil brojanje i ubijate

Matejaa1

Player
Player
tom liku je brojano vec i nije hteo da podigne ruke nemoj mi se praviti panetan dostavi pov jer smo ti lepo oduzeli komunikaciju ti zoves svoje da dodju dok si na discordu da ne pricam o tome sta je sve prekrsio ovaj sto te dize

Teo Razzgazi

Player
Player
tom liku je brojano vec i nije hteo da podigne ruke nemoj mi se praviti panetan dostavi pov jer smo ti lepo oduzeli komunikaciju ti zoves svoje da dodju dok si na discordu da ne pricam o tome sta je sve prekrsio ovaj sto te dize
ma sta ti pricas... gdi ste meni oduzeli komunikaciju? ja sam okacio gdi ste me ubili bez brojanja do kraja... bio mrtav prije nego odbrojali... i ubili me tokom animacije ozivljavanja...

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji POV 1min+
  • Čeka se odgovor ID-a 47901 ima 8. sati da odgovori.

Matejaa1

Player
Player
i molio bih da igrac 47901 bude kaznjen jer u povu koji je dostavio prica na disc,radi vdm i dize lika sa revolverom u ruci

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu

POV Nije dostavljen!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom