malo pre sam dobio kaznu za P.Z 1.1 Ali mislim da nije uredu da neki admini traze duzi pov a neki ne na ovom pov sto su me okacili nema pocetka situacije isecen snimak da on ne dobije za P.Z 1.1 posto policajci mogu da uzvrate paljbu kada neke krene pucati a ne mogu oni prvi poceti pucati ako ne broje i nemaju rp razlog,a na snimku se videlo samo kako je on low bezi u zaklon i umire tu admin nije mogao da zna sta se tu desilo pre kad vidi da situacija nije pocela tu a nije trazio duzi pov i odma je dao kaznu.
Mislim jedni radi onako jedni drugacije da li to rade nekom u koristi ne znma ali zanima me misljenje muje ili abrahrama posto vidim da abrahram trazi pov ode pocetka situacije i ne moze da se kazni igrac sto ubija igraca posle zavrstekta eventa evo link zalbe:Reviewed - Pogresno donesena odluka | Bigy One
a evo link moje zalbe
Mislim jedni radi onako jedni drugacije da li to rade nekom u koristi ne znma ali zanima me misljenje muje ili abrahrama posto vidim da abrahram trazi pov ode pocetka situacije i ne moze da se kazni igrac sto ubija igraca posle zavrstekta eventa evo link zalbe:Reviewed - Pogresno donesena odluka | Bigy One
a evo link moje zalbe