povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!smesan si mi sinakPozdrav, Pisem ovu zalbu na igraca Zuku, dakle Zuka ima previse accounta na grand rp serveru i previse krsi pravila ban evading,g.p 1.4 1.8.Dakle da pocnemo ovako Zukini id-evi su 12547, 12839,17999,29014,38657 za ostalo ne znam ali ovo je za sada. On preko tih accounta je zaradjivao pare i znao je da ce dobiti ban i prebacio bi nekom Drugaru da mu prebaci na drugi nalog ili preko poste
Zamolio bih da zalbu pogleda mujo licno i da banuje ban eveadera sa servera.
Pozdrav, Pisem ovu zalbu na igraca Zuku, dakle Zuka ima previse accounta na grand rp serveru i previse krsi pravila ban evading,g.p 1.4 1.8.Dakle da pocnemo ovako Zukini id-evi su 12547, 12839,17999,29014,38657 za ostalo ne znam ali ovo je za sada. On preko tih accounta je zaradjivao pare i znao je da ce dobiti ban i prebacio bi nekom Drugaru da mu prebaci na drugi nalog ili preko poste
Zamolio bih da zalbu pogleda mujo licno i da banuje ban eveadera sa servera.
hahahh samo cu da ti se smejem, k ti bi trebao da dobijes ban odavnokolko si los tolko si i glup a bgm nemas ruke
zasta majkahahahh samo cu da ti se smejem, k ti bi trebao da dobijes ban odavno