sve u povu
Svaki off-topic da se kazni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sam si naleteo na elisu a i nije mu bio cilj da te ubije nego da sleti sa helijem vidi se da je pored tebe sleteo ne na tebe tvoj problem sto si otisao na elisusve u povu
nije realno da tu sleti sa helissam si naleteo na elisu a i nije mu bio cilj da te ubije nego da sleti sa helijem vidi se da je pored tebe sleteo ne na tebe tvoj problem sto si otisao na elisu
i ovi tvoji su pucali prije nego sto je zatvor poceo i na samom povu se cuje ajde da ih pobijemosve u povu
realno tacno prostora za sleceti a on je tacno istrcao na elisu da je stajao u mjesto nebi ga ubionije realno da tu sleti sa helis
i pov nije 1min nek admin trazi duzi povsve u povu
nije ubio samo mene nego nas 2 moze i on da ga okaci sto mu je helijep na glavu sletio nije problemsam si naleteo na elisu a i nije mu bio cilj da te ubije nego da sleti sa helijem vidi se da je pored tebe sleteo ne na tebe tvoj problem sto si otisao na elisu
ne mozes ti da povlacis zalbu do nekog drugogPOVLACIM
PROMENI NASLOV U SAMO POVLACIM DA ADMIN NEBI PREGLEDAOPOVLACIM
ma da ti si malo jaci ako on povlaci okacicu te ja onda,dolazis grifas zatvor namerno sleces i gubimo gunove.i ovi tvoji su pucali prije nego sto je zatvor poceo i na samom povu se cuje ajde da ih pobijemo
A KO SI TI NEBITALAC NEKI VRV???ma da ti si malo jaci ako on povlaci okacicu te ja onda,dolazis grifas zatvor namerno sleces i gubimo gunove.
videces sadA KO SI TI NEBITALAC NEKI VRV???