Pozdrav, banan sa Vaseg servera te znam zasto jer ste me banali isto kad i mog prijatelja SmartGenesis id: 28134 te smo krivi sto smo tj. što mi je on prebacio više od 10 milijuna u jednom danu. Ja sam novi u gradu te nisam bio upoznat s tim pravilom te se iskreno ispricavam sto smo to prekrsili!
Obećajem da se to više neće desiti te da je ovo prvi i zadnji ban! Dopustite mi da igram na Vašem serveru i igram u igri!
Prijatelj mi je javio da ste ga unbanali ako bih Vas mogao zamoliti da i mene unbanate.
Pristajem na bilo koju drugu kaznu samo mi dozvolite da igram!
Stogod odlučili postujem Vašu odluku!
Znam da je proslo vise od 3 dana od bana ali sam slao vec i moj prijatelj id 28134 je slao i za mene ali odgovorili ste mu da smo unbanani ali ustvari on je unban a ja jos imam zabranu...
Hvala Vam unaprijed
Lp
Obećajem da se to više neće desiti te da je ovo prvi i zadnji ban! Dopustite mi da igram na Vašem serveru i igram u igri!
Prijatelj mi je javio da ste ga unbanali ako bih Vas mogao zamoliti da i mene unbanate.
Pristajem na bilo koju drugu kaznu samo mi dozvolite da igram!
Stogod odlučili postujem Vašu odluku!
Znam da je proslo vise od 3 dana od bana ali sam slao vec i moj prijatelj id 28134 je slao i za mene ali odgovorili ste mu da smo unbanani ali ustvari on je unban a ja jos imam zabranu...
Hvala Vam unaprijed
Lp