sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a sta lazes ti postavi pov ako imas da sam te pucao postavi haj da vidimo lazove jedanNije ti dlaka hvalila sa glave dok ti nije odbrojano 5sec,a trebo si postaviti cijeli pov kako si nas pucao prije toga bez brojanja,sve je regularno odradjeno.
mi smo tu dosli na panele taj lik odbrojali 5 sekundi i krenuli da pucamo tako da mislim da je ovo ocikledno sve bilo p
a kako brojis 4,3,2 i tvoj prijatelj je izasao i odma puca lazove jedammi smo tu dosli na panele taj lik odbrojali 5 sekundi i krenuli da pucamo tako da mislim da je ovo ocikledno sve bilo po pravilima.
vidi se na povu gospodinezamolio bih da se svako vredjanje kazni.
vidi se da ste izasli iz auta i odma pucalito ti mozda nisi cuo zbog rejndza dokle mozes da pricas(f12) tako da nista nije prekrseno.
druze krenuo si da brojis 4,3,2 i poceko da pucas i tvoj kolega istomi smo tu dosli na panele taj lik odbrojali 5 sekundi i krenuli da pucamo tako da mislim da je ovo ocikledno sve bilo po pravilima.
druze brojao si mi da se odaljim ja sam se odalji sto ste nastavili da pucate na ulicu STOOOOOOOOOOOOOO PITAM TE STOOOOOOOOOOOO kad nesto ne znas CUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIInisam ja kriv sto ti usi ne rade kako treba
druze brojao si mi da se odaljim ja sam se odalji sto ste nastavili da pucate na ulicu STOOOOOOOOOOOOOO PITAM TE STOOOOOOOOOOOO kad nesto ne znas cutinisam ja kriv sto ti usi ne rade kako treba
nisam ja kriv sto ti usi ne rade kako treba
i to sto brojite 4,3,2 i odma krecete da pucate svakako cete biti kaznjani za tonisam ja kriv sto ti usi ne rade kako treba
NEK SE KAZNIIIIIIIIIIIzamolio bih da se svaki off top kazni.