Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
Straxi Fatback
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Jun 11, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Straxi

Player
Player
Switchao sam pusku u rollu, ovde ste napisali da je to dozvoljeno. Zelio bih da dobijem unban jer me je administrator svojom greskom banovao cak iako sam poslao ovaj screenshot gdje je to Mujo rekao.
i da kazem switanje puske u rolu to ljudi vec rade godinama i to je bio problem na EN i rekli su da smije switanje puske u rolu
hvala

Straxi

Player
Player
Amin, mislim da je to glupo pravilo jer 60% servera koji su pucaci rollovaju se dok menjaju puske
To jeste i vise od 60% danas sam gledao montage koji su ljudi postavljali pre godinu i nesto i radili su to i ovaj lik koji me reportao uvopste nije bio povrzan situqciji nego klasicno namjestanje bana kad im je dosadno u zivotu pa nekome namjeste ban

Straxi

Player
Player
Cisto laganje administracije "nije bio povezan sa situacijom" a koga li si robao, izvolte POV -
Najmanji problem mi je dostaviti dizi pov i poslati neku montazu pre godinu i vise dje su radili ovaj roll
Ovakve ljude poput tebe sto samo zelis zlo ljudima treba zabrankti ali nema veze karma je cudo vjeruj mj
Stize duzi pov kad dodjem kuci

Straxi

Player
Player
Evo montaza pre 1godinu dje su ljudi isto to radili i nije bilo banable
Sutra cu dostaviti duzi pov situacije

Straxi

Player
Player
Cisto laganje administracije "nije bio povezan sa situacijom" a koga li si robao, izvolte POV -
Kao sto sam rekao sutra cu dostaviti duzi pov da se vidi dq Lyn laze 2 puta Administraciju

Straxi

Player
Player
danas je id 51065 isto uradio kao ja i nije dobio ban
i administrator Filip Flep je odgovorio
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (U vasoj perspektivi (POV), se vidi kako igrac radi roll, BA nije iz razloga zato sto se i na vasem ekranu vidi rol, da se ne vidi na vasem ekranu roll bio bi BA.)

za sta sam ja reportao kod id 526 se vidi kako radim rol i kod sebe na povu i to je odma dokaz da nije BA
    samo zelim reci da sledeci put Administrator Alen Sikter malo obrati vise paznje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom