Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
Straxi
Suspect ID
526
Date of violation
Jun 11, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Straxi

Player
Player
Mislim da igrac krsi 1.1 1.4 1.8
I ako je imao biznis provjeri te za kolko je uzeo zanima me

Lyn Zuyev

Player
Player
Mislim da igrac krsi 1.1 1.4 1.8
I ako je imao biznis provjeri te za kolko je uzeo zanima me
Za sve biznise koje sam imao, imam snimak kupovine ili prodaje zbog takvih kao ti slobodno pokusavaj idalje, ukoliko admine zanima svaki snimak sa kupovine prodaje biznisa moze slobodno da mi zatrazi. Razlog kacenja za ovo je ova forum zalba Approved - BA | ID: 19177 posto decko voli da radi BA pa na kraju place, i samo mi nije jasno od kad banovani igraci mogu da kace na forum, a i kad vec toliko znas navedi od kog datuma i koj sam biznis prebacivao

Last edited:

Straxi

Player
Player
Za sve biznise koje sam imao, imam snimak kupovine ili prodaje zbog takvih kao ti slobodno pokusavaj idalje, ukoliko admine zanima svaki snimak sa kupovine prodaje biznisa moze slobodno da mi zatrazi. Razlog kacenja za ovo je ova forum zalba Approved - BA | ID: 19177 posto decko voli da radi BA pa na kraju place, i samo mi nije jasno od kad banovani igraci mogu da kace na forum
Pa ti da znas banovani mogu da kace i da ti javim kad pregledaju zalbu onda ce te unbanovani kaciti

Marsal Alhabib

Player
Player
Nakon pregleda bez ikakvog dokaza ne Odobravam !
Ex Leider GOVA (Penzionisan)
img

Eldar Sicario

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Igrač ne krši G.P. 1.1 i 1.4
    A za G.P. 1.7 i 1.8 niste nijedan dokaz dostavili​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom