By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Za sve biznise koje sam imao, imam snimak kupovine ili prodaje zbog takvih kao ti slobodno pokusavaj idalje, ukoliko admine zanima svaki snimak sa kupovine prodaje biznisa moze slobodno da mi zatrazi. Razlog kacenja za ovo je ova forum zalba Approved - BA | ID: 19177 posto decko voli da radi BA pa na kraju place, i samo mi nije jasno od kad banovani igraci mogu da kace na forum, a i kad vec toliko znas navedi od kog datuma i koj sam biznis prebacivaoMislim da igrac krsi 1.1 1.4 1.8
I ako je imao biznis provjeri te za kolko je uzeo zanima me
Pa ti da znas banovani mogu da kace i da ti javim kad pregledaju zalbu onda ce te unbanovani kacitiZa sve biznise koje sam imao, imam snimak kupovine ili prodaje zbog takvih kao ti slobodno pokusavaj idalje, ukoliko admine zanima svaki snimak sa kupovine prodaje biznisa moze slobodno da mi zatrazi. Razlog kacenja za ovo je ova forum zalba Approved - BA | ID: 19177 posto decko voli da radi BA pa na kraju place, i samo mi nije jasno od kad banovani igraci mogu da kace na forum
Debil dobije ban pa kaci za 1.1 i ostalo, Cepko ti se popisao u ustaMislim da igrac krsi 1.1 1.4 1.8
" Provjeri te " sedi, 5Mislim da igrac krsi 1.1 1.4 1.8
Nzm ko si jer si neki nebitalac ni cepko ko jr obojca neka npca 100%Debil dobije ban pa kaci za 1.1 i ostalo, Cepko ti se popisao u usta