Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka I Ahmed Radetinac

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21677
Players nickname
Andrej_Kovac
Administrators nickname
Ahmed_Radetinac
Date
Jun 11, 2024
Time
17:41
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/723219/

Andrej Kovac

Player
Player
Postovana administracijo, ovim se povodom zalim na odluku admina Ahemda Radetinca. U zalbi koju je danas pregledao i kaznio, ja smatram da je odluka kriva. Nije to da nisam trebao biti kaznjen za CR, ja prihvaćam i jesam uradio CR jer eto bilo mi je dosta tih ljudi, cijeli su dan pred kapijama i ne zele prestanu da baitaju morao sam ih stopirati na neki način. U biti dolazim na pitanje zasto igrac 51076 nije bio kaznjen za:

MG ---> Za vrijeme RP situacije ( bjezanje od vojske i upad u vojnu bazu ) je pricao preko discord-a.
FearRP ---> Ulazi sam s vozilom u vojnu bazu tj. ide na cijelu vojsku, sam...
FailRP ---> Za vrijeme RP situacije on pogrešno igra svoju roleplay ulogu koja treba biti kriminalac, on govori:,,Buraz ovo je gradski!" te se ne brani niti pokusava.

I zadnje sto je najzanimljivije kako je uopce POV nije bio dobar jer se ne prikazuje od pocetka RP situacije. jasno se cuje na pocetku POV-a kako vec svirena od NG-evog vozila svira i cuje se, POV pocinje kada je on napola vojne baze te ne pokazuje kako je on uopce usao u vojnu bazu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom