Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
Ne secam se id-a
Players nickname
Mare_Zepp
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
May 20, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yLuRLMd1Ll4&feature=youtu.be

Dule Roleks

Player
Player
Imao sam ban koji sam dobio ja mislim 27.04.2024 trebao je da traje 60 dana tacno. Nisam siguran za id ime znam Mare_Zepp. Ban koji sam dobio a nije trebao da bude tu niti je pravilo prekrseno je G.P 6.22 ban je perma tj. 10000 dana. Kada sam dobio ban koji je ispravan to je bila kradja familijskih oruzja iz gepeka, ja se izvinjavam na prekrsenoj gresci, ali ban mi je neispravan i promenjen je iako je nalog vec bio blokiran tako da ja nisam mogao da prekrsim to pravilo za koje sam dobio permu. Ban koji je ispravan je gp 6.3 i bio je prvi ban ikada, tako da video sam da nije perma vec 60 dana i molio bi da mi se vrati preostalih 17 dana bana kojih je zapravo preostalo a ovo je greska za gp 6.22 jer uopste nisam mogao da igram igricu jer je nalog bio blokiran do koliko se ja secam 27.06 tj 60 dana od 27.04. Molio bih da mi vratite ban od 17 dana i necu vise krsiti pravila naucio sam svoju lekciju ali mislim da je ovo ispravno i da je okej da mi vratite pristup igranju. Znam da je za to perma (naucio sam) ja bih vas samo zamolio da mi date drugu sansu jer uzivam igrajuci ovo. Stvarno mi je zao i nadam se da cete prihvatiti ovu zalbu i da cete mi oprostiti. ID akaunta ne znam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom