Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61107
Players nickname
Optimus Primee
Suspect ID
25129
Date of violation
Jun 14, 2024
Time of violation
2:16
Proofs
https://youtu.be/WHA9KgySdTs

Pavel Skarpa

Player
Player
Evo video gde se vidi kako me covek gazi ispred bolnice.Prije toga me je nasao blizu parkinga kod prodavca za hrane dole prema pijacu.Bezao sam mu jedno 10 minuta sakrivao se,cak sam bezao i u apartmane.Nakon sto me je ubio dosao je za minut ispred bolnice i usao unutra bolnice i pisao mi da izadjem napolje.Ja sam tu zvao pomoc gde se na snimku vidi da je administrator rekao da dolazi i dosao je rekao je da se javim ovde na Forum-u.Nakon toga sam izasao napolje gde me opet zvao i ja sam mu napisao da me ubije zato sto je preterao vidi se njegova namera.Mislim da je ovo sramota cak sto je covek stariji igrac i ja molim administraciju da ne dozvoli da mi ovo radi svaki dan sigurno je zapamtio moj ID. Evo video koji sam uspeo da snimim kao dokaz i postavio na yt.Hvala unapred.Ocekujem makar odgovor da je ovo vidjeno.

Pavel Skarpa

Player
Player
BTW administrator koji je dosao se zvao Ahmed_Radetinac ako znaci nesta. Takodje prvi put pisem prijavu i izvinjavam se ako sam nesta pogresio.Stvarno sam se zgrozio da neko ovo radi bez prekida.

Last edited:

ognjen dobric

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti vasu zalbu.
ID:25129 Dobice za VDM Zabranjeno je gazenje ljude autom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom