1. Vaše ime IRL : Mateja
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosjek online po danu : 5-13h
5. Vaš Discord : MatejaFn
6. Vaše ingame ime : Mateja Princip
7. Vaš ID : 30341
Dodatne informacije
1. Lider za.....NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Dosta vremena proveo sam u ovom gradu radeći u svim državnim organizacijama, ali od svih, Nacionalna garda mi se najviše dopala, i želeo sam jednog dana da se oprobam kao General.
U Nacionalnoj gardi ima dosta zanimljivih poslova, i želeo bih da svi HC i komandanti budu obučeni na što višem nivou. To je važno kako bi ostali vojnici imali uzor i podršku, te mogli da se obrate za savet u vezi sa svojim pitanjima i dobiju pravilan i koristan odgovor. Najvažnije je da ovo podstakne želju za radom među svima..
Voleo bih da postanem general kako bih mogao da čuvam i spasavam vojnu bazu od kriminala, i da pomognem ostalim kolegama iz državnih organizacija da se zajedno borimo protiv kriminala.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1-Jačanje obaveštajnih kapaciteta:
Poboljšati obaveštajne kapacitete Nacionalne garde radi bolje procene pretnji i planiranja operacija u skladu sa aktuelnim bezbednosnim izazovima.
2-Poboljšanje komunikacije tokom napada vojne baze:
Kad je napad na vojnu bazu ili ukoliko neko ulazi u vojnu bazu trebala bi da se poboljsa komunikacija medju zaposlenima.
3-Eventi svakog dana :
Svakog dana bice odrzavani razliciti eventi gde ce moci ucestvovati i zabavljati se svi gradjani i dobiti neke novcane nagrade.
4-Bonusi
Delio bi bonuse zaposlenima po zasluzi i aktivnosti
5 dana redovnog popunjavanja patrol loga 12500$
2 sata na kapiji 3500$
5-Regrutacije
Sto se tice ragrutacija one ce biti na najprofesionalnijem mogucem nivou svi ispitavaci koji ce ispitivati ce biti detaljno obuceni od strane mene i zamenika sta treba ispitivati i kako,gradjanini ce morati da imaju 7+godina IC i 13+ OOC
RANKOVI:
30-General
29-Zamenik Generala
28-General Pukovnik (TopHC) 5 ljudi maksimum
27-Brigadni General (Hc)
26-Major (Hc)
25-Komandant Kobre (Kobra)
24-Komandant SSJ (SSJ)
23-Zamenik Komandanta Kobre (Kobra)
22-Zamenik Komandanta SSJ (SSJ)
21-ATVJ
20-Kapetan I Klase (Vojska)
19-Kapetan (Vojska)
18-Kobra Elite (Kobra)
17-SSJ Senior (SSJ)
16-Kobra Pilot (Kobra)
15-SSJ Regrut (SSJ)
14-Kobra Pripadnik (Kobra)
13-Kobra Na Obuci (Kobra)
12-SSJ Na Obuci (SSJ)
11-Zastavnik (Vojska)
10-Vodnik (Vojska)
9-Vojnik III klase (Vojska)
8-Vojnik II Klase (Vojska)
7-Vojnik I Klase (Vojska)
6-Vojnik (Vojska)
5-Mladji Vojnik (Vojska)
4-Kadet (Vojska)
3-Vojni Rok (Vojska) Lica koja su dosla samo za vojnu legitimaciju
2-Suspend 24h
1-Suspend 48h
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosjek online po danu : 5-13h
5. Vaš Discord : MatejaFn
6. Vaše ingame ime : Mateja Princip
7. Vaš ID : 30341
Dodatne informacije
1. Lider za.....NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Dosta vremena proveo sam u ovom gradu radeći u svim državnim organizacijama, ali od svih, Nacionalna garda mi se najviše dopala, i želeo sam jednog dana da se oprobam kao General.
U Nacionalnoj gardi ima dosta zanimljivih poslova, i želeo bih da svi HC i komandanti budu obučeni na što višem nivou. To je važno kako bi ostali vojnici imali uzor i podršku, te mogli da se obrate za savet u vezi sa svojim pitanjima i dobiju pravilan i koristan odgovor. Najvažnije je da ovo podstakne želju za radom među svima..
Voleo bih da postanem general kako bih mogao da čuvam i spasavam vojnu bazu od kriminala, i da pomognem ostalim kolegama iz državnih organizacija da se zajedno borimo protiv kriminala.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1-Jačanje obaveštajnih kapaciteta:
Poboljšati obaveštajne kapacitete Nacionalne garde radi bolje procene pretnji i planiranja operacija u skladu sa aktuelnim bezbednosnim izazovima.
2-Poboljšanje komunikacije tokom napada vojne baze:
Kad je napad na vojnu bazu ili ukoliko neko ulazi u vojnu bazu trebala bi da se poboljsa komunikacija medju zaposlenima.
3-Eventi svakog dana :
Svakog dana bice odrzavani razliciti eventi gde ce moci ucestvovati i zabavljati se svi gradjani i dobiti neke novcane nagrade.
4-Bonusi
Delio bi bonuse zaposlenima po zasluzi i aktivnosti
5 dana redovnog popunjavanja patrol loga 12500$
2 sata na kapiji 3500$
5-Regrutacije
Sto se tice ragrutacija one ce biti na najprofesionalnijem mogucem nivou svi ispitavaci koji ce ispitivati ce biti detaljno obuceni od strane mene i zamenika sta treba ispitivati i kako,gradjanini ce morati da imaju 7+godina IC i 13+ OOC
RANKOVI:
30-General
29-Zamenik Generala
28-General Pukovnik (TopHC) 5 ljudi maksimum
27-Brigadni General (Hc)
26-Major (Hc)
25-Komandant Kobre (Kobra)
24-Komandant SSJ (SSJ)
23-Zamenik Komandanta Kobre (Kobra)
22-Zamenik Komandanta SSJ (SSJ)
21-ATVJ
20-Kapetan I Klase (Vojska)