Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Ban za kontanto krsennje pravila | Muja simba by Abraham

Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Muja Simba by Abraham
Date
Mar 15, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Gedora0211

Player
Player
Dobro vece dobio sam ban pre godinu i 3 meseca tacnoo danas i zzeleo bi da zatrazim ubnan istina je da ne znam vise o cemu da pisem o izvinjenju i svestan sam svojih gresaka i samo zelim da se vratim na vas server znam da sam gresio i da nisam bio uredu prema serveru i igracima kojima sam unistavao rp ne dostaje mi vas server i zelim samo da se vratim na njega da igram sa svojim prijatejima i da se zabavimo izvinite sto sam ban evado na accu fry gedora al ja sam posle vaseg perma bana napiso unban na tom acu i dobio sam to mi je bio tvinki 11410 koji nikad skor nisam koristio i setio sam se da ga imam al je bio banan i unbanovali ste me priznajem da nije lepo bilo od mene sto sam lago da nisam to ja al jako mi je zao toga i mojih gresaka smatram da svako ima sanasu na drugu priliku i da ce ti mi vi dati tu sansu da vam dokazem da je necu uzlaud baciti u prazno nadam se da ce mo se uksoro videti u igrici i viseda ne duzim izvinjavam se na svemu .

Munja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom