Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16817
Players nickname
Jakov_Balboa
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jun 15, 2024
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/N2edA4i

JakovLastChanche2

From Varaždin Croatia
Player
Dobar dan poštovani Mujo vjerovatno je ovo zadnja majca koju pravim o ovom projektu i zadnji apeeal koj pisem za unblaclistu krenimo od početka dobio sam ban jer sam ušao na frendov acc jer je moj frend več prije na forumu napisao da ste glupi itd pa mi je dao da uđem na acc i vrijeđao server admine itd vjerujte mi ne znate koliko je meni žao što sam to napravio i što sam to išao pisati zaista jako mi je žao nadam se da čete mi oprostiti nakon toga sam iz zezancije koja je bila totalno nepotrebna napravio majicu mujo smrdljivi gade mujo evo zaista kad češ ovo čitati nadam se da ces svatiti tu zezanciju i oprostiti mi zbog toga nakon toga sam evejdao i kupovao toliko rockstari da mogu igrati na eventu i zajebavao sam se sa društvom koje sam imao prije svoje blacliste. Puno puta sam pisao i trudio se da dobim unblaclistu te nije uspjelo. Nadam se Mujo da češ mi bar oprostit zbog svega što sam ti napravio kroz ovaj period do sad sad če krenuti ljeto i želio bih uživati u ovom projektu jer stavrno jako mi je žao i molim vas ako nije problem da mujo odgovori na ovu žalbu ako če uopće htjeti hvala vam na razumijevanju ako me želite kontaktirati evo vam moj discord jakov2x Srdačan vam pozdrav do dajnjega uživaje i samo tako nastavite i da slažem se za sve i za money wipe i za sve što želite napraviti sa mojim accauntom Ljep vam Pozdrav do danjega Hvala Vam :)

Jakov Last Chanche 3

From Varaždin Croatia
Player
Evo ja i Teo smo se našalili i zaželjeli da dobimo unblaclistu pa nadam se da ce se to ispuniti sve piše na kipu:ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom