zanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHAHHAHAHHA za sta ti trazis povzanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
bio si malo vise od pola hpzanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
evo povzanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
E drugar jel bi bio prb da mi posaljes zvuk od carabinke ako nije privatan ?
privE drugar jel bi bio prb da mi posaljes zvuk od carabinke ako nije privatan ?
jel ti se komp pali na turbo dizel motor1.9?????zanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
jel bi mi poslao deagle svidja mi se ognjenn11.
poslao sam ti na dcjel bi mi poslao deagle svidja mi se ognjenn11.
au brate jel mogucezanima me kako je on mene tako brzo obrisan kad mu se prvi metak ne vidi a ar ide levo desno i hita me. zahtevam pov
mark vidis da je moguceau brate jel moguce