Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
Patric Kirsa
Suspect ID
45003
Date of violation
Jun 17, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/T4HDhr78MTg?si=lnFJh4u8-n8ZFbdP

Don rizbo

Player
Player
Bura
ja te nisam pucao, dosao sam da pitam sta se zbiva i ubio si me bez razloga i brojanja
stojao si tamo gde ssm pucao nisam hteo tebe njih sam pucao ti si namerno doso sta tebe zanima pucnjava kad nisi ukljucen sta sta se zbiva zar nije jasno pucnjava izmedju 2 familije nissi biu ukljuce i sta ces tamo onda znas da trbi nije brojano i doalzis u pucnjavo sto je namerno nabijanje varna cuo si pucnjavu uplaio. Si kamericu i namerno si doso tamo

Patrik pesic

Player
Player
Bura

stojao si tamo gde ssm pucao nisam hteo tebe njih sam pucao ti si namerno doso sta tebe zanima pucnjava kad nisi ukljucen sta sta se zbiva zar nije jasno pucnjava izmedju 2 familije nissi biu ukljuce i sta ces tamo onda znas da trbi nije brojano i doalzis u pucnjavo sto je namerno nabijanje varna cuo si pucnjavu uplaio. Si kamericu i namerno si doso tamo
snimanje mi je upaljeno uvijek, prekrsio si pravilo kako tako pucao i ubijao bez brojanja i razloga, molim kaznite offtopic

Last edited:

Sova Avos

Player
Player
Nakon pregleda ove zalbe, odlucio sam Prihvatiti o ovu zalbu
ID 45003 , 50921, 15182 i 61168 ce biti kaznjeni za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom