dodoh i samo me pocese pucati
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja te nisam pucao, dosao sam da pitam sta se zbiva i ubio si me bez razloga i brojanjaI oni du picali nisam samo ja
stojao si tamo gde ssm pucao nisam hteo tebe njih sam pucao ti si namerno doso sta tebe zanima pucnjava kad nisi ukljucen sta sta se zbiva zar nije jasno pucnjava izmedju 2 familije nissi biu ukljuce i sta ces tamo onda znas da trbi nije brojano i doalzis u pucnjavo sto je namerno nabijanje varna cuo si pucnjavu uplaio. Si kamericu i namerno si doso tamoja te nisam pucao, dosao sam da pitam sta se zbiva i ubio si me bez razloga i brojanja
snimanje mi je upaljeno uvijek, prekrsio si pravilo kako tako pucao i ubijao bez brojanja i razloga, molim kaznite offtopicBura
stojao si tamo gde ssm pucao nisam hteo tebe njih sam pucao ti si namerno doso sta tebe zanima pucnjava kad nisi ukljucen sta sta se zbiva zar nije jasno pucnjava izmedju 2 familije nissi biu ukljuce i sta ces tamo onda znas da trbi nije brojano i doalzis u pucnjavo sto je namerno nabijanje varna cuo si pucnjavu uplaio. Si kamericu i namerno si doso tamo