Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Laza Rubirozaa

Player
Player
Joined
May 1, 2024
Messages
10
  1. ime:Laza Rubirozaa Pol:M Starost:23 Rasa:belac Nacionalnost:Srbin Mesto rođenja:Beograd Otac:Milan Rubirozaa Majka:Jelena Rubirozaa Težina:90kg Visina:189cm Boja očiju:braon Boja kose:braon Tetovaže:Ledja,faca,grudi,leva ruka Prednosti:eek:zbiljan,pametan,snalazljiv,spretan Slabost:Boji se visine
Laza Rubirozaa je rođen 21. septembra 2001. godine u Beogradu, Srbija, kao jedinac Milanu i Jeleni Rubirozi, poznatim ličnostima u svetu poslova i mode. Njegovo detinjstvo bilo je obeleženo luksuzom i privilegijama, ali i senkom kriminala koja je pratila porodicu Rubirozaa.
Milan Rubirozaa, njegov otac, bio je nekada poznati vođa kriminalne grupe koja je operisala u podzemlju Beograda. Sa vremenom je Milan prešao na "legalnije" poslove, koristeći svoje veze u kriminalnom svetu za pranje novca i ostale sumnjive aktivnosti. Milan je bio harizmatičan i vešt u izbegavanju zakona, što je doprinelo njegovoj reputaciji opasnog igrača u podzemlju.
Jelena Rubirozaa, Lazina majka, bila je suprotnost svom mužu po načinu delovanja. Poznata po svom izraženom smislu za biznis i vezama u visokom društvu, Jelena je uspešno balansirala između javnog imidža kao modna ikona i stvarnog uticaja u kriminalnim krugovima. Njeni poslovni instinkti bili su nepogrešivi, što je često donosilo velike profite porodici.
Kao jedinac u ovom dinamičnom okruženju, Laza je rano pokazao sklonost ka vođenju i organizaciji. Odrastajući uz roditelje koji su vodili dvostruki život, Laza je brzo savladao veštine taktičkog razmišljanja i rešavanja problema. Njegov životni put bio je obeležen kontroverzama i moralnim dilemama, dok se borio da nađe svoje mesto u svetu koji je bio spreman da ga proguta.
Sa svakim korakom, Laza je bio suočen sa izazovima koji su testirali njegovu lojalnost prema porodici i sopstvenim moralnim principima. Kao mladić koji je odrastao u svetu gde su zakoni bili relativni, Laza je naučio da bude pragmatičan i da se osloni na svoje instinkte kako bi preživeo.
Danas, Laza Rubirozaa je mladić čiji je životna priča isprepletana sa bogatstvom, moći i tajnama. Njegova budućnost je neizvesna, ali njegova prošlost čini ga jedinstvenom figurom u svetu koji teži da zaboravi svoje korene u kriminalu.






  1. Ishodi:
    1. Laza može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva u pucanju
    1. Laza može da veže, vuče i pretraži (sa svake strane), ubaci/izbaci iz kola, leči, vozi, popravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa revolverom (tejzer) u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u vojsci
    3.Laza može koristiti ,,Heavy,, klasu oružija (heavy sniper i shotgun), kao i LMG zbog svoje obuke od vojsci (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6)
    1. Laza može voziti vozila offroad do 60km/h zbog iskustva (paziti na pravilo PG)
    1. Laza može koristiti i nositi legalno i ilegalno (xxx) oružije sa sobom.

 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom