Doslo je do gubljenja konekcije u sred svere uticaja,vracam se do automobila i doticna osoba me gazi automobilom i nakon toga pokusava da me ubije,sto je jos gore nakon toga radi PG....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Velja je kriminalan,sve je moguceRegroup vas DDoS-a da bi dobili sfere
E ovaj lik dolazi puca te i opet te ne ubije hahahaah koji likDoslo je do gubljenja konekcije u sred svere uticaja,vracam se do automobila i doticna osoba me gazi automobilom i nakon toga pokusava da me ubije,sto je jos gore nakon toga radi PG....
Na kraju zvao druga da me ubije da bi mogli da se slikajuHahaha lik ima 2 leve ruke udari kolima i puca i opet zagrize prasinu, da sam on ne bih uzeo pistolj u ruke vise od sramote.
Ne vidis ti nista,zato sam i postavio POVVan grada smo,šta pričaš ti kod događaja,ja nez da je bio nikakav event
Dajes mi do znacaja da si umesan u celu situaciju sa ovim diskonektovanjem sa servera? Ugrozavas mi igranje igre i privatnost? Molim admina da reaguje da ja ne bih reagovaoSledeći put bolje internet zaštiti...
Au bato nemo mu doci na kucu i izbit ga e, a ovo sto je on napisao je sala lolDajes mi do znacaja da si umesan u celu situaciju sa ovim diskonektovanjem sa servera? Ugrozavas mi igranje igre i privatnost? Molim admina da reaguje da ja ne bih reagovao
ne tripuj, velja ne zna ni sta je ip adresa a kamoli da ddosa nekogDecko ide predaleko…
Na povu si rekao "di ces na regroup" kako mislis ne znas da je event bio?Van grada smo,šta pričaš ti kod događaja,ja nez da je bio nikakav event
Ma poslat ce ga mujo ubrzo na hladjenje jedno duze samo prebaci pumpu prije na nekog da jr ne izgubite za svaki slucajNa povu si rekao "di ces na regroup" kako mislis ne znas da je event bio?
Zakopao si se sa reportom maloprije i maknuo si vlasititi video da se ne vidi da si sjebo i da ne dobijes 30 dana ban.
Sada opet napravis RDM i pravise se debil da nisi znao za event
Smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Jos zalosnije sto admini ovakva sranja i dalje toleriraju.