Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45281
Players nickname
Maki Sitic
Suspect ID
58418
Date of violation
Jun 18, 2024
Time of violation
17:38
Proofs
https://youtu.be/Hc5pJCqCtgY

Mihailo Sitic

Player
Player
Išao sam da obavim intervenciju i kada sam došao na mesto i video da je prekinut poziv okrenuo sam auto i krenuo da idem. U toku mog okretanja igrač sa ID 58418 me upucao sa revolverom. Molio bih da se kazni!

Zaxon

Player
Player
brate izvini sto sam te pucao ali sam hteo da ti kazem da se vratis zbog toga a i ti si dosao i okrenuo se a imas poziv na ovo mesto a niko ti nije nista reko da bezis ili sta vec pucao sam da te pozovem da se vratis nazad tjt.

Zaxon

Player
Player
Išao sam da obavim intervenciju i kada sam došao na mesto i video da je prekinut poziv okrenuo sam auto i krenuo da idem. U toku mog okretanja igrač sa ID 58418 me upucao sa revolverom. Molio bih da se kazni!

Zaxon

Player
Player
brate mozes molim te da maknes zalbu jer sam hteo samo da te pozovem da se vratis nazad i tjt ako moze
dozivas nekog tako sto ga pucas?
pa brate nisam hteo njega da puknem boagmi slucajno kunem ti se tako sam naviko jbg izvinjavam se
sry

Status
Not open for further replies.
Top Bottom