By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Treba najstrožije da se kazni...Na povu se vidi da je stajao da ga ispucaju i da ga zavrse da bi izbegao hapsenje
Takodje ID 26593 mi je govorilo da krenem ka ćelijama, medjutim u njegovom povu se to ne čuje..Dobro veče pre svega. Na povu se vidi da me lice izbacuje iz vozila (umesto da me ostavi u njemu) tokom pucnjave ispred zatvora. Mogao me je lepo ostaviti u vozilu i sačekati da se pucnjava završi.U tom trenutku sam bio vezan i mislio sam krenuti prema ćelijama medjutim bilo je prekasno. Tako da ja sebe ne smatram krivim, već zaposlene koje su to uradili. LP
Takodje ID 26593 mi je govorilo da krenem ka ćelijama, medjutim u njegovom povu se to ne čuje..
Ako imaš validan pov gde si to rekao, molio bi da pošalješ.Rekao sam ti da stanes uz zid a ne prema celijama
I sam znas da sam ti to rekoAko imaš validan pov gde si to rekao, molio bi da pošalješ.
Neću da se raspravljam jer znam dobro šta sam čuo, opet ponavljam ako imas validan dokaz da si mi to rekao onda pošalji. LP!I sam znas da sam ti to reko