Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4226
Players nickname
Thommy Hamann
Suspect ID
5220
Date of violation
Mar 29, 2022
Time of violation
18-09
Proofs
https://youtu.be/wD7h5pLTqcM

djuradj

Player
Player
Sve ima u klipu od pocetka do kraja kako igrac 5220 svo vreme cuti dok me dize i pretrazuje posle govore da bacim ono sto su mi rekli a nista ne kazu ako sam ja nesto napravio slobodno i mene kaznite.! Prvi put nisam stigao da ukljucim snimanje ali drugi put jesam

Cofi

Player
Player
Sve ima u klipu od pocetka do kraja kako igrac 5220 svo vreme cuti dok me dize i pretrazuje posle govore da bacim ono sto su mi rekli a nista ne kazu ako sam ja nesto napravio slobodno i mene kaznite.! Prvi put nisam stigao da ukljucim snimanje ali drugi put jesam

voice chat je zbagovan pricao sam i moji su me culi kao sto mozes cuti jer je voice zbagovan.

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player

6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30

Miro Sumar

Player
Player

Brate,mozda mu voice chat nije radio,realno ne bi trebalo da kacis za to posto zajebava voice chat a moze to isto i tebi da se desi...

Ivan Drilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Ne donošenje uslova u roku od 12 sati, netačan format.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom