By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!veca picka nisi mogo ispast a nisi se ni puco sa njim moras ga kacit kad znas da ce te zgazit amatercino pisi si da si postigo nesto danas za promjenu radi nest korisno na projektu nemoras bit glavni primjer sise
Jado Jadni
nedozvoljena voda na reduxu jesi zaronio ikad da vidis kako je lepo bistro vidis na kilometar
47k id o reduximanedozvoljena voda na reduxu jesi zaronio ikad da vidis kako je lepo bistro vidis na kilometar
mateja mosby prica nesto o reduximanedozvoljena voda na reduxu jesi zaronio ikad da vidis kako je lepo bistro vidis na kilometar
mhmmhhahhhahahahah sramota
idi malo izadji napolju , vidis da ti igra pojela mozakmateja mosby prica nesto o reduxima
nista nije uradio haAu bre goxy pa jel moguce da si okacio coveka za BA koji ti nista nije radio
Pravi primjer sise tko zna zna a i upoznat ces i menenista nije uradio ha
pricam jer ocigledno znm dosta vise od tebe glup si druze kacis lika za ba niste ni u krugu bili kolko si ti dokon idi izadji iz kuce malo igrica ti je isprala mozakmateja mosby prica nesto o reduxima
opasan siPravi primjer sise tko zna zna a i upoznat ces i mene
izvini mateja mosby nisam te prepoznaopricam jer ocigledno znm dosta vise od tebe glup si druze kacis lika za ba niste ni u krugu bili kolko si ti dokon idi izadji iz kuce malo igrica ti je isprala mozak
fore su gas smrkljo neznas vise sta bi reko sramotis seizvini mateja mosby nisam te prepoznao
jbg goxy isao bi na trku da me prvi niste ubili bez ikakvog razloga jer vam krivo sto nas ima vise , a vas jedva dvojica za trkicuizvini mateja mosby nisam te prepoznao
Smotao sam Jaspere banifore su gas smrkljo neznas vise sta bi reko sramotis se
ne znasfore su gas smrkljo neznas vise sta bi reko sramotis se