Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hare551

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Haris
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:10 do 00:00
4. Prosjek online po danu:mogu citav dan vikendom a radnim od 8 do 00:00
5. Vaš Discord:fakehare
6. Vaše ingame ime:Hare Shakur
7. Vaš ID:44600

Dodatne informacije

1. Lider za Ballas-a
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim da budem Vođa Balasa, da budemo gazde grada, želim da napravimo savez da budemo dobra priča, želim da budem jaka organizacija, imam par prijatelja sa kojima ću uspevam, ali polako, poštujem i druge kao i svoje i poštujem svakoga i da vodim ovu organizaciju da se jednog dana svi skupimo i slavimo,dosta stvari zelim da promjenim ovdje nacin i roleplay da radimo drogom da se bavimo pljackama da se sdruzimo sa svima organizacijama da budemo najjaci sto bi se reklo,Kao Ballas-i zelo bi da zauzmemo citav grad kad uzmemo grad onda bi bili glavni i zelim da imam sto vise clanova da im pokazem kako se rade pljacke hehe,i ozbiljnost mora biti moram sve da dovedem u red,grad ce da bude uvijek na nogama pljacke,kindapovanje,ratovi,geto pokusat cemo sa policijom napravit dobar roleplay kao Kriminal i Policija da naprimer puste naseg clana za veliku kolicinu novca u tom nekom fazonu,napravio bi dosta sa drogom da kao posadimo svugdje travu i da imamo da budemo kao glavni u Ballasim-a sa najvise droge i onda to mozemo da prodajemo drugim mafijama da uzimaju od nas to je dobra ideja a i moze se zaradit sa otime,Bavili bi se isto prodajom oruzja naprimer imamo puno oruzja mozemo prodavat za veliku kolicinu novca naravno i mi moramo nabavit oruzje ali zato i prodajemo i tako sklopimo saveze sa drugim bandama/mafijama i budemo poznati u gradu,Pravili bi i neke kao trke naprimer da Ballas-i organizuju carshow,trke autima za isto dobru kolicinu i dobijemo a i dadnemo i onda se prosirimo,Kao ballas-i bili bi opasni u gradu pisali bi novine o nama a kad uspijemo naprimer poklanjali bi nekome auto naprimer G klassu Banda kao Ballasi davaju naprimer za poklon kada bas budu bogati i tada prosirimo se po citavom gradu ima jos toga sto bih zelio ali sve otom potom :)

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kao prvo treba imat plana ako se leti bez plana logicno nema ni dobroga,sta zelim da kazem treba se pricat dobro i gledati naprimer Policija da ima sta za lovit jel tako naprimer treba imat kriminala u gradu i sada kada Policija ima Kriminala u gradu bit ce vise i Policije aktivno jer onda imaju posla a tad naprimer Ballasi sef naravno ja odem u stanicu i popricam sa glavnim naprimer da ga potukupimo naravno sve po roleplay-u i trebamo imat uloge dobre mi ako imamo dobar plan imamo i uloge naravno ali ono sto je isto najbitnije sto treba imat treba imat ponasanje jer ti kad lijepo krenes roleplaya-t policijom i oni ce snama naprimer kada nas zaustavljaju a mi znamo da smo cisti ne bjezimo stanimo sa strane i roleplaymo nek nas pretresaju ako nemamo nista i naprimer ako nas jure a mi znamo da ne mozemo pobjec bolje da se predamo nego naprimer da prekrsimo pravilo i da uradimo LTA,treba imat dobru ekipu da se sjedne svima se poprica sta bi zeljeli roleplaya-t naprimer pljacku sa taocem nafatamo taoca i odemo na pljacku policija dodje pricamo snjima normalno uradimo pljacku,pa onda Mafijama popricamo fino pozovemo ih naprimer negdje da se poprica da pricamo normalno sklopimo ugovor naprimer odemo u Ghetto recemo rat koja organizacija pobjedi dobit ce nagradu od gubitnika naprimer municiju,drogu,neke outfite,pa cak i neka auta ako mogu priustit treba sve polako i pricom da se rjesi i ne smjemo se ljutit ako naprimer izgubimo ako oni zele roleplayat mi im to mozemo prisutit normalan Roleplay da uradimo naprimer prodaja auta ili neki event koji napravimo.

Moji rankovi za oragnizaciju

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
💜Moji rankovi za oragnizaciju💜

1:Associates
2:Recruit
3:Soldiers
4:Veteran
5:Lieutenant
6:Captain
7:Underboss/Co-Leader
8:Leader/Boss

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
💜💜💜💜💜💜 💜💜💜💜💜 💜 💜 💜💜💜💜💜 💜💜 💜 💜
💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜
💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜
💜💜💜💜💜 💜 💜💜💜 💜 💜 💜💜💜💜 💜 💜
💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜
💜💜💜💜💜 💜 💜 💜💜💜💜 💜💜💜💜 💜 💜 💜💜💜💜💜

Ady Benz

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
-Trenutno ste banovani-

Status