Informacije
1. Vaše ime IRL> Abdurrahman
2. Vaše godine> 15
3. Vremenska zona> GMT+1
4. Prosjek online po danu> 5 do 6
5. Vaš Discord> abdurrahman5394
6. Vaše ingame ime> Abda Angell
7. Vaš ID> 46419
2. Vaše godine> 15
3. Vremenska zona> GMT+1
4. Prosjek online po danu> 5 do 6
5. Vaš Discord> abdurrahman5394
6. Vaše ingame ime> Abda Angell
7. Vaš ID> 46419
Dodatne informacije
1. Lider za..... Leader za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1>Zelijo bi bit lider ove organizacije jer mislim da sam sposoban da vodim ovu kriminalnu org, i bas bi volijo da budem lider.
2>Bili bi aktivni na svim akcijam naprimer
Aktivnost po ghetto-u
*Pljackama 24/7
* Pljackama gunstore-ovima
*Talacke situacije
*Farbanje grafita.
*Podmorskih bitki
*Tajnih radnji
3>Trudio bih se i odvajao dosta vremena za organizaciju radio bih puno akcija i pogotovo davao bonuse za aktivne članove ove kriminalne organizacije svidja mi se boja i izgled ovog hq-a.Potrudio bih se da budemo najaca organizacija
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Formirao bih Turf team
. Njihov poso bi bio da su samo ljubicastvni u ghetu i da je sve tu nase. Za ulazak u organizaciju pitao bih jako stroga pravila 13 godina (ooc) treba imati i 7 + godina u drzavi. Imao bih svoj Grafit team koji bi farbali ghetu u ljubicastoj boju.
Hvala na citanju i zelim svim kandidatima srecu, Abda Angell
1. Lider za..... Leader za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1>Zelijo bi bit lider ove organizacije jer mislim da sam sposoban da vodim ovu kriminalnu org, i bas bi volijo da budem lider.
2>Bili bi aktivni na svim akcijam naprimer
Aktivnost po ghetto-u
*Pljackama 24/7
* Pljackama gunstore-ovima
*Talacke situacije
*Farbanje grafita.
*Podmorskih bitki
*Tajnih radnji
3>Trudio bih se i odvajao dosta vremena za organizaciju radio bih puno akcija i pogotovo davao bonuse za aktivne članove ove kriminalne organizacije svidja mi se boja i izgled ovog hq-a.Potrudio bih se da budemo najaca organizacija
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Formirao bih Turf team
. Njihov poso bi bio da su samo ljubicastvni u ghetu i da je sve tu nase. Za ulazak u organizaciju pitao bih jako stroga pravila 13 godina (ooc) treba imati i 7 + godina u drzavi. Imao bih svoj Grafit team koji bi farbali ghetu u ljubicastoj boju.
Hvala na citanju i zelim svim kandidatima srecu, Abda Angell