Stavljam istu žalbu drugi put zato što mi je odbijena prva od strane administratora Ivkezz Obame, samo bih vas sad zamolio da dotični admin zaobiđe žalbu zato što meša naš konflikt u moje žalbe.
Znam šta sam uradio i znam postupak, ako možete da mi skinete warn i ostavite jail zato što se izvinjavam za istu i kao što rekoh u afektu sam to uradio al opet znam i da to nije izgovor i da nema izgovora za kršenje pravila.
Nadam se da me razumete da svako ima takav trenutak na čas i takođe se nadam da ćete mi progledati kroz prste ovaj put pošto nisam osoba koja krši pravila. Hvala!
Znam šta sam uradio i znam postupak, ako možete da mi skinete warn i ostavite jail zato što se izvinjavam za istu i kao što rekoh u afektu sam to uradio al opet znam i da to nije izgovor i da nema izgovora za kršenje pravila.
Nadam se da me razumete da svako ima takav trenutak na čas i takođe se nadam da ćete mi progledati kroz prste ovaj put pošto nisam osoba koja krši pravila. Hvala!
Rejected - Zahtev za unwarn | Tom Chivas PD 1.2
Dobio sam warn za pravilo događaja 1.2 zato što sam ubio osobu posle Fabrike oružija. Jednostavno nije da ne znam pravila i da ih kršim već sam ga ubio iz afekta, nadam se da razumete da se svakom desi u trenutku nervoze a u ovom slučaju ja sam prešao 10 puta celu mapu i to u 7 ujutru i lik...
gta5grand.com