Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13134
Players nickname
Raymond Malchiny
Suspect ID
35690, 30787, 42673
Date of violation
Jun 28, 2024
Time of violation
01:29
Proofs
https://youtu.be/sDU4MjPUdiU

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Player
Na snimku se vidi kako osoba sa ID: 35690 radi bug roll (menja pušku dok se rola kako bi je brže promenio), i radi G.P 6.15 sa ID: 30787 t.e krenuli su da pucaju bez ikakvog razloga. Apelujem da se izda odgovarajuća kazna za taj Bug abuse.

Last edited:

Admir Corleone

Don Corleone
Player
Radis i ti bug rol samo unapred a ne u stranu istom brzinom menjas pusku. Na videu se isto vidi da tvoj kolega radi G.P 6.15 zajedno sa vama sto bi uzrokovalo jednim SAMAROM ili ti vam ga VARNOM.Id:30787 i 35690 nisu uradili G.P 6.15 jer je tvoj kolega pucao vec kako se vidi na videu.Nadam se da ce admin kazniti SAHP s VARNOM,Id:39966,38852,58410,13134 za G.P 6.15.Uz to da se ID:13134 kazni za BA

Raymond Malchiny

Player
Radis i ti bug rol samo unapred a ne u stranu istom brzinom menjas pusku. Na videu se isto vidi da tvoj kolega radi G.P 6.15 zajedno sa vama sto bi uzrokovalo jednim SAMAROM ili ti vam ga VARNOM.Id:30787 i 35690 nisu uradili G.P 6.15 jer je tvoj kolega pucao vec kako se vidi na videu.Nadam se da ce admin kazniti SAHP s VARNOM,Id:39966,38852,58410,13134 za G.P 6.15.Uz to da se ID:13134 kazni za BA
Poštovani gospodine, ne znam de ste videli da ja radim Roll u celom klipu, brza promena oružja je dozvoljena (brzi pristup).

Raymond Malchiny

Player
Uz to ima pravilo države koje ti odobrava kao državni službenik kreneš paljbu ako osoba nasagne na tebe sa oružjem, dok gospoda nisu brojala i krenula sa paljbom na nas.

Youngstar0555

Player
Player
Kad vec toliko znas o rolovima u igrici, zasto ljudi koj to rade svakodnevno isto ko on nisu banovani? A da lupetas gluposti samo da se izvuces iz situacije + da smestis nekome ban jer te okacio

Admir Corleone

Don Corleone
Player
Uz to ima pravilo države koje ti odobrava kao državni službenik kreneš paljbu ako osoba nasagne na tebe sa oružjem, dok gospoda nisu brojala i krenula sa paljbom na nas.
Koliko se vidi u videu jedini koji je krenuo paljbu jeste vas kolega jer je video covjeka s puskom,taj covjek mu nije brojao vec samo trcao vas kolega ne zna mozda taj covjek ide na event ili nesto, postoji pravilo kada vam neko krene brojati vi imate pravo pucati ali samo po vidjenju lika vi morate brojati da stane ili nesto tako.

_______________________________________________________________________________________________
Kad vec toliko znas o rolovima u igrici, zasto ljudi koj to rade svakodnevno isto ko on nisu banovani? A da lupetas gluposti samo da se izvuces iz situacije + da smestis nekome ban jer te okacio
Zato jer nema toliko puno plakatora kao vas da objavljuju na gradski samo jer je neko uradio roll :ROFLMAO:. Pa ako neko od mojih kolega dobije ban/kaznu ocekujem i da ce neko koji krsi pravila na pov-u dobiti ban/kaznu.

Jason Fedredov

Player
Player
Na snimku se vidi kako osoba sa ID: 35690 radi bug roll (menja pušku dok se rola kako bi je brže promenio), i radi G.P 6.15 sa ID: 30787 t.e krenuli su da pucaju bez ikakvog razloga. Pritom se na snimku vidi de iD 42673 trči i skuplja njihovo oružje sa poda i odma puca F1. Apelujem da se izda odgovarajuća kazna za taj Bug abuse.
Raymond,ti si lik koji ce plakati za sve,na povu ti kolega radi G.P. 6.15 a ja sam pucao cisto njega zato sto mi je ubio druga bez brojanja,pa zato bez plakanja (8v4 WIN) www.kupiruke.com

Raymond Malchiny

Player
Kao prvo ja nigde nisam video da sam okačen od strane njega ili bilo kog drugog. Pod dva baitaju sat vremena ako ti se toliko ne svidi ova žalba imam snimak od njih za PG, GP 6.15, RP2Win pa ću te snimke da postavim

Urke Crow

Player
Player
drage kolege iz sahpa ja sam urke id 42673 obracam sa Raymond Malchiny da nisam uradio f1 vec mi je puklo u trenutku dok sam skupljo oruzije sa poda.Ja sam vas kolega iz LSPD sto lako moze da se proveri te nakon sto mi je puklo odmah sam se vratio na licu mesta da vam kazem da mi je puklo te nekako sam se stvorio u radnoj uniformi tu su se pojavile i moje kolege.Nadam se da ce te razumeti moju situaciju da mi je puklo plus nemam korumpiranu biografi niti ista.jos jednom bi te zamolio da povuces zalbu na mene jer stvarno nisam uradio f1 te sam se vratio nazad nakon 2min Hvala raymonde pozdrav od Urketa iz LSPD-a:)

Bigy One

Player
Player
Prihvaceno

ID 30787 dobice kaznu za G.P 6.15
ID 35690 dobice kaznu za G.P 6.15
ID 39966 je vec kaznjen za ovu situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom