Informacije
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7h
5. Vaš Discord: nikola2639
6. Vaše ingame ime: Nikola Hikaru
7. Vaš ID: 28057
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Prva organizacija u kojoj sam ucestvovao i koja me svemu naucila je FIB. Poceo sam kao i vecina kao obican agent, a u poslednjim mandatima sam bio na poziciji visoke komande. Sada zelim da ostalim igracima pruzim isto iskustvo koje sam i ja imao u FIB-u. Svakome bih pruzio priliku da se istakne i da napreduje te samim time uci nove stvari. Bio bih pravedan i posten te bih svakoga gledao na isti nacin i uvek bio spreman pomoci.
2.2 Zelio bi da se oprobam u ulozi lidera FIB-a posto sam vec imao priliku biti lider i drzavne i kriminalne organizacije. Za vreme mojih mandata shvatio sam sta to znaci biti lider i kako se jedan treba ponasati. Znam da posao lidera nije nimalo lagan, ali ja kao stalozena i odgovorna osoba znao bih kako se ponasati u toj situaciji. Naravno vodjenje organizacije ne spada samo kao odgovornost lidera vec i cele njegove komande koja se nalazi u njoj. Zbog toga bih na bitne pozicije doveo ljude koji su pre svega iskusni i znaju kako raditi posao.
2.3 Mislim da imam dosta iskustva i znanja koje bi mogao preneti na svoju organizaciju i njene clanove. Znao bih kako resavati svaki problem u organizaciji i izvan nje. Svaki problem bi resavao razgovorom i sastancima na kojima bi svako izneo svoje misljenje. Posto imam iskustva kako u state-u tako i u crime-u znao bih pronaci balasn izmedju ta dva sveta i napraviti sto bolji RP. Cilj bi mi bio napraviti sto bolju pricu izmedju state-a i crime-a i tako uciniti boravak u organizacijama sto uzbudljivijim i zabavnijim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7h
5. Vaš Discord: nikola2639
6. Vaše ingame ime: Nikola Hikaru
7. Vaš ID: 28057
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Prva organizacija u kojoj sam ucestvovao i koja me svemu naucila je FIB. Poceo sam kao i vecina kao obican agent, a u poslednjim mandatima sam bio na poziciji visoke komande. Sada zelim da ostalim igracima pruzim isto iskustvo koje sam i ja imao u FIB-u. Svakome bih pruzio priliku da se istakne i da napreduje te samim time uci nove stvari. Bio bih pravedan i posten te bih svakoga gledao na isti nacin i uvek bio spreman pomoci.
2.2 Zelio bi da se oprobam u ulozi lidera FIB-a posto sam vec imao priliku biti lider i drzavne i kriminalne organizacije. Za vreme mojih mandata shvatio sam sta to znaci biti lider i kako se jedan treba ponasati. Znam da posao lidera nije nimalo lagan, ali ja kao stalozena i odgovorna osoba znao bih kako se ponasati u toj situaciji. Naravno vodjenje organizacije ne spada samo kao odgovornost lidera vec i cele njegove komande koja se nalazi u njoj. Zbog toga bih na bitne pozicije doveo ljude koji su pre svega iskusni i znaju kako raditi posao.
2.3 Mislim da imam dosta iskustva i znanja koje bi mogao preneti na svoju organizaciju i njene clanove. Znao bih kako resavati svaki problem u organizaciji i izvan nje. Svaki problem bi resavao razgovorom i sastancima na kojima bi svako izneo svoje misljenje. Posto imam iskustva kako u state-u tako i u crime-u znao bih pronaci balasn izmedju ta dva sveta i napraviti sto bolji RP. Cilj bi mi bio napraviti sto bolju pricu izmedju state-a i crime-a i tako uciniti boravak u organizacijama sto uzbudljivijim i zabavnijim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Za pocetak bih promenio RP same regrutacije. Mislim da se regrutacija u proslim mandatima svela na minimalni RP. Uveo bih da na regrutaciji mora biti prisutan EMS koji ce obavljati fizicki pregled novih agenata. U saradnji sa njihovim liderom izdvojio bih par ljudi koji bi uz fizicki pregled odradjivali i "psiho test". Takodje regrutacija se nebi svodila na propitivanje pravila nego i na izdrzljivost, osobnost i marljivost samog agenta.
- Rankovi bi bili organizovani na nacin da svako zna koja mu je duznost. Sastojali bi se od 4 odeljenja i svako od tih odeljenja bi imalo razlicite zadatke. Svako odeljenje bi imalo veci broj nadredjenih koji bi zajedno donosili odluke o tom odeljenju.
- Toksicnost clanova organizacije nebi bila nikako tolerisana.
- Obratio bih specijanu paznju na obuku svih clanova organizacije. Obuka bi bila odrzavana u realnom vremenu i mogucim situacijama kako bi svi bili spremni da uvke reaguju najbolje moguce.
- Koristio bih primere iz ranije poznatih slucajeva (talacke/pljacke) kako bih agente pa i gradjane pripremio za moguci scenario.
- U trening bih uvrstio "zamenu uloga" kako bi moji agenti mogli da se stave u svaku poziciju pa i da razmisljaju kao kriminalac.
- Nakon svakog treninga odrzao bih sastanak sa prisutnim clanovima kako bih cuo utiske sa istog i resio nejasnoce, pomogao u progresu i...
- Posebnu paznju bih obratio na svrhu 00 agenta. On ne bi bio obican agent koji sakuplja dokaze nego bi imao posebne duznosti koje ga odvajaju od ostalih rankova.
- 00 agent bi imao trening do tog nivoa da bude sposoban da se integrise u bilo koju kriminalnu bandu ili familiju bez sumnje da bude razotrkiven.
- U sluzbenoj arhivi bih otvorio specijalan fajl za svaku kriminalnu porodicu (za koju imamo dokaze) kako bi imali uvid u delovanje i brojnost iste.
- Pored redovnih racija na kriminalne bande i porodice redovno bi radili racije na crno trziste, upade na pijacu i privatne posede kao i ceste nasumicne kontrole na ulicama naseg grada u cilju smanjenja stope kriminala, broja naoruzanja i opojnih supstanca.
- Trudio bih se na sto cescim interakcijama sa crime stranom ( ceste geto patrole, upadi u geto).
- U saradnji sa ostalim drzavnim organizacijama radili bi na usavrsavanju zajednickih treninga i mogucih akcija.
- Bili bi na raspolaganju ostalim organizacijama za bilo kakav vid saradnje.
- Trudio bih se da poboljsam komunikaciju sa ostalim drzavnim organizacijama. U sluzbenoj arhivi bih otvorio sobu gde bi svaka drzavna organizacija mogla da dostavlja dokaze o kriminalnim radnjama kao i o korupciji drzavnih sluzbenika, a takodje i posebnu prostoriju gde mozemo sesti i popricati o istim.