Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 1.7 | Mazhor_Pluxury

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54567
Players nickname
Caki Chiron
Administrators nickname
Mazhor_Pluxury
Date
Jun 29, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/87DndZ73EHw?si=BSw9LO3x0ia-UbzU

ccaki

Player
Player
Poštovani Administratori, Pišem vam u vezi mog trenutnog bana na serveru, koji je izrečen zbog razloga G.P 1.7. Želim naglasiti da u potpunosti razumijem razloge za izricanje kazne i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Ovim putem želim zamoliti za unban, uz potpuno prihvaćanje money wipe-a kao dio sankcije. Svjestan sam da je moje ponašanje bilo neprimjereno i spreman sam učiniti sve što je potrebno kako bih pokazao da sam naučio iz svojih grešaka. Na serveru sam aktivan već više od godinu dana i za to vrijeme sam imao priliku upoznati mnogo divnih ljudi i steći neopisiva prijateljstva. Server za mene nije samo mjesto za igru, već i zajednica koja mi pruža mnogo radosti i zabave. Cijenim rad administracije i sve napore koje ulažete kako bi server bio sigurno i ugodno mjesto za sve igrače. Vaša posvećenost i trud čine ovaj projekt posebnim i vrlo mi je stalo da ponovo budem dio toga. Obećavam da ću u budućnosti poštovati sva pravila servera i pridonositi zajednici na pozitivan način. Trudit ću se biti bolji igrač i član ove zajednice takodje ću se potruditi da se slične situacije više ne ponove stvarno nisam namjeravao za ovim ovo mi je prvi put da sam banovan i nisam tip koji cesto krsi pravila serera. Odluka za unban svakako ostaje na vas i nadam se da ce te mi dati unban Hvala vam na citanju, svako dobro vam zelim.

Takođe Hvala vam na razmatranju mog zahtjeva i nadam se da ćete mi pružiti drugu sansu i obećavam da vas neću iznevjerit nit će te se vi pokajat radi ove odluke pozdrav za vasu Administraciju i nadam se pozitivnom ishodu...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom