Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Los Santos Vagos | Joka Tokatsuky

Status
Not open for further replies.

Joka Tokatsuky

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati
5. Vaš Discord: jockogns
6. Vaše ingame ime: Joka Tokatsuky
7. Vaš ID: 54897

1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Kao prvo bio sam curator crime organizacija i tada sam ih zavoleo vise nego sebe. Vec sam pokusao da postanem lider Vagosa ali nazalost nisam uspeo i mislim da sam stekao dovoljno iskustva i da je ovo sada moguce.
-------
Kao bivsi lider bloods-a sam razocaran jer sam dobio disband i voleo bih da vodim ovu org 10 puta bolje nego bloods jer cu sada imati bolje i aktvnije zamenike. Zeleo bih da sa vagosima uradim ono sto sa bloodsima nisam nazalost uspeo.
--------
Svidja mi se sam HQ i boja vagosa i nekako me privlaci. Mali geto mi je omiljena lokacija za robanje i zato bi voleo da uzmem vagose jer su tu blizu malog geta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Redovno bi moja organizacija ucestvovala u eventima kao sto su podmornica, dousnik, pomorska itd.
-------
Robanje,grafiti i pucanje po getu ce biti stalna atrakcija i nikome nece biti dosadno u bandi.
-------
Grupne akcije sa ostalim bandama mislim da je najbolja ideja koju imam ali to bih radije izneo na intervju da ne odajem svoje tajne ovde.
-------
Ovo su rankovi u organizaciji:

13 I Leader
12 I Co-Leader
11 I El-Capo
10 I O.G
9 I Consigliere
8 I Graffiti Team leader
7 I Graffiti Team Co-Leader
6 I Graffiti Team
5 I Shotta
4 I Dealer
3 I Senior Hooligan
2 I Junior Hooligan
1 I Suspend

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima !

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati
5. Vaš Discord: jockogns
6. Vaše ingame ime: Joka Tokatsuky
7. Vaš ID: 54897

1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Kao prvo bio sam curator crime organizacija i tada sam ih zavoleo vise nego sebe. Vec sam pokusao da postanem lider Vagosa ali nazalost nisam uspeo i mislim da sam stekao dovoljno iskustva i da je ovo sada moguce.
-------
Kao bivsi lider bloods-a sam razocaran jer sam dobio disband i voleo bih da vodim ovu org 10 puta bolje nego bloods jer cu sada imati bolje i aktvnije zamenike. Zeleo bih da sa vagosima uradim ono sto sa bloodsima nisam nazalost uspeo.
--------
Svidja mi se sam HQ i boja vagosa i nekako me privlaci. Mali geto mi je omiljena lokacija za robanje i zato bi voleo da uzmem vagose jer su tu blizu malog geta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Redovno bi moja organizacija ucestvovala u eventima kao sto su podmornica, dousnik, pomorska itd.
-------
Robanje,grafiti i pucanje po getu ce biti stalna atrakcija i nikome nece biti dosadno u bandi.
-------
Grupne akcije sa ostalim bandama mislim da je najbolja ideja koju imam ali to bih radije izneo na intervju da ne odajem svoje tajne ovde.
-------
Ovo su rankovi u organizaciji:

13 I Leader
12 I Co-Leader
11 I El-Capo
10 I O.G
9 I Consigliere
8 I Graffiti Team leader
7 I Graffiti Team Co-Leader
6 I Graffiti Team
5 I Shotta
4 I Dealer
3 I Senior Hooligan
2 I Junior Hooligan
1 I Suspend

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima !
nije ti prosao cooldown za lidera (30 dana)

Saitama Shimano

OG
Player
Prihvaceno
Cestitamo pozvani ste na intervju za lidera koji se odrzava 25.7.2024
Ispitivanje se odrzava u 19h
Budite u cekaonici 5 minuta ranije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom