By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ID 4106 treba biti takoje kaznjen,jer menja pusku/pistolj dok radi animaciju !!bili su u krugu pre pocetka inf
sta pricas ti druze sta tripujes ba dobijes kad uradis cancel roll a u njegevom povu uradi ceo rollID 4106 treba biti takoje kaznjen,jer menja pusku/pistolj dok radi animaciju !!
Bug Abuse
Cist Bug abuse,nije dozvoljeno vise!!sta pricas ti druze sta tripujes ba dobijes kad uradis cancel roll a u njegevom povu uradi ceo roll
sta se gubis druze nije dozvoljeno kad uradi CEO roll u tvom povu a na njegovom povu se vidi kako glitch rollujeCist Bug abuse,nije dozvoljeno vise!!
brate event nisi igrao u zivotu molim te ne gubi se po threadovimaCist Bug abuse,nije dozvoljeno vise!!
brate ova dvojica sto su na rufu bili su 100% usli pre kruga obojica jer je nemoguce da ste se pipemi gore pre mene i ovog moga i nemam pov zato sto si vec trazio moje drugove za POV i oni su ti dai tako da nisam sejvao jer sam mislio da nece trebati, oni imaju POVove oboje
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHWAHAHAHAHAAHAH AIMBOT REDUX HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHEvo pov
?malo ti loka kroz vent ahahahahahahah
AUUUU AL ti se nesto trese ruka na ovu dvojicu cudno malo AHAHAHAHAHAHAEvo pov
AUUUU AL ti se nesto trese ruka na ovu dvojicu cudno malo AHAHAHAHAHAHA
ne gubi se druze vid se aim burkas se ti 28k id ne znas da se pucasne brukajte se momci