Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22478
Players nickname
Mare Mamic
Suspect ID
7906
Date of violation
Jul 1, 2024
Time of violation
10:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=a5jzEWu42SI

Mare Mamic

Player
Player
Trazim od igraca da dostavi oba pova kako je usao u raid drug laba i ne trazim da bude kaznjen za bag abuse

Zelim da vidim pov sta se tu desilo i vi ste mi duzni kao admini to omoguciti da vidim sta se stvarno desilo

Ne zelim da se cuva id 7906 od strane admina tako sto ne zele da mu zatraze pov tako da vas molim ovim putem da mi ispunite moju molbu i zatrazite pov od igraca za ove situacije sto se desila

1
- evo prvi put kako sam ga ubio na raidu drug laba

2.
- evo kako sam ga drugi put ubio na raidu drug laba

Objasnio sam ukratko sta je stvar i zelim da za dve navedene situacije zatrazite pov od id 7906 i da vidim sta se tu desilo

Ovo je samo pov request a ne zalba za bug abuse hocu pov da vidim i to je to.

On je duzan da ima pov i na zahtev igraca da dostavi isti na forum na vas zahtev

Unapred hvala .

Evion White

Player
Player
Trazim od igraca da dostavi oba pova kako je usao u raid drug laba i ne trazim da bude kaznjen za bag abuse

Zelim da vidim pov sta se tu desilo i vi ste mi duzni kao admini to omoguciti da vidim sta se stvarno desilo

Ne zelim da se cuva id 7906 od strane admina tako sto ne zele da mu zatraze pov tako da vas molim ovim putem da mi ispunite moju molbu i zatrazite pov od igraca za ove situacije sto se desila

1
- evo prvi put kako sam ga ubio na raidu drug laba

2.
- evo kako sam ga drugi put ubio na raidu drug laba

Objasnio sam ukratko sta je stvar i zelim da za dve navedene situacije zatrazite pov od id 7906 i da vidim sta se tu desilo

Ovo je samo pov request a ne zalba za bug abuse hocu pov da vidim i to je to.

On je duzan da ima pov i na zahtev igraca da dostavi isti na forum na vas zahtev

Unapred hvala .
takodzer trazim cjeli snimak (POV) tvoj od pocetka gde ce se vijdeti da sam ja bio vec pre napada labaratorije u krugu afk !

(
sta hoces da kazes sa ovom recenicom da su Admini kurumpirani? )

"Ne zelim da se cuva id 7906 od strane admina tako sto ne zele da mu zatraze pov tako da vas molim ovim putem da mi ispunite moju molbu i zatrazite pov od igraca za ove situacije sto se desila"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom